2777
2789
عنوان

بیایید برای حاجت رواییتون‌ سوره کوثر بخونم 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم زنده باشی.الهی به حاجت دلت برسی و خدا بهت تن سلامت و دل خوش بده

سپاسگزارم بزرگوار انشاءالله عزیزم به حاجت دلتان برسید و بهترین ها برایت رقم بخورد..هرچند از خدا هرچه بخواهید نصیبتان بشود‌..

سپاسگزارم گلم 🤩

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
سپاسگزارم.. انشاءالله یک فرزند سالم و خوشگل و بانمک نصیبتان بشود‌ ... هرچند از خدا چیزی خواستید نص ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شاءالله 

حاجتتون روا💚💚

خدایا خودت برام معجزه کن.
خیلی ممنونم عزیزم ان شاءالله  حاجتتون روا💚💚

خواهش میکنم عزیزم 😍

سپاسگزارم انشاءالله..

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
10تا فرستادم عزیزم دعا کنین مامان شم  💚 @منتظرررررظهور     @سیلواناااااز &nbs ...

ممنون قلب مهربون

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

التماس دعا عزیز

براتون صلوات میفرستم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سپاسگزارم.. انشاءالله یک فرزند سالم و خوشگل و بانمک نصیبتان بشود‌ ... هرچند از خدا چیزی خواستید نص ...

سلام عزیزم به نیت باردار شدن ما خوندین....منم برای شما میخونم حاجت روا شیم همگی

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا