2777
2789
عنوان

ساعت 19:40 رسیدم خونه...✌

184 بازدید | 16 پست

ساعت 19:40 رسیدم خونه...

درو باز کردم...

چراغا خاموووش...

همه جا آروم...

لباسمو عوض کردم...

چایی ساز رو روشن کردم...

چای کیسه ای تموم شده بود؛ تی بگ چایی سبز رو گذاشتم تو لیوان؛ دو تیکه نباتِ سفیدم انداختم توش...

همرا با پنیر و کنجد و دو تیکه نون سنگگ؛

گذاشتم تو سینی...

پهش شدم وسط پذیرایی...

و در کمال آرامش افطارم رو خوردم...

اینقدددر خوووب بوددد...  

اینقدددر حال داد....  

#‍یه نفر که مهمونی افطاری امشب رو پیچونده....😊

نوشجان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی فقط عکس نون سنگکتتتتتووووووو ببینممممم‌من

من عاشق این نوع نونم ولی تو شهر ما نیست.

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

اون_یه_نفر_چرا_مهمونی# _افطار_رو_پیچوند 

چطور_دلش_اومد#   

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
[QUOTE=235599001]وایییی فقط عکس نون سنگکتتتتتووووووو ببینممممم‌من من عاشق این نوع نونم ولی تو شهر ما ...

فداتبشم مهربون جان ک بفکر همه چی هستی💜

نوش جانتت😍🥺🌸

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.