2777
2789

کجائه؟ تهران؟ 

اگ اره من شمالم🥺نمیتونممم گ

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش من تهران بودم مدام میرفتم کنسرت اما مشهدم و هرگز رنگ هیچ کنسرتی رو نخواهم دید

والا انقدر قیمتا رفته بالا که نمیشه زیاد رفت من خودم شدیدا کنسرت بازم و عاشق کنسرت 

ماه پیش پدل کنسرت دادم 

بازم  این ماه بلیت گرفتم خانواده وفتن چه خبره قیمتاش بالا نمیشه همش رفت کنسرت که 😢خدا کنه تیر ماهم بتونم برم

والا انقدر قیمتا رفته بالا که نمیشه زیاد رفت من خودم شدیدا کنسرت بازم و عاشق کنسرت  ماه پیش پد ...

کنسرت کی رفتی. 

آره واقعا قیمتاش خیلی بالاس 

من خودم شمالی ام ولی مسافرت جنوب بودم تو کیش ،رفتم کنسرت بابک جهانبخش.والا خوب بود خوش گذشت.

ایشالا بتونی بری دوباره🌸

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.
محسن یگانه  ممنون عزیزم 24 ام دارم میرم کنسرت😂 اما بعدش دیگ تا ماه ها اسم کنسرتم نباید بیارم

اوووو🥺😍چ عالی.

والا من شمالم اکثر کنسرتایی ک میرم همش ساری هس‌..شهر خودم برگزار نمیکنن‌..ولی ساری رو خیلی دوس دارم 

هم بزرگه هم امکانات داره هم اونجا بدنیا اومدم😂ولی دوس دارم کنسرتا شهر خودم باشه والا.🤭😄

من کلا تو شهر های شمال پخشم😂😂😂

ساری ب دنیا اومدم .

یه شهر دیگه دارم تجصیل میکنم

یه شهر دیگه زندگی مبکنم

کلا در راهم😂😂

....

اووو ب سلامتییییی مبارکه پیوند ازدواجتان با آقای کنسرت😂.اشکالی ندارع فدا سرت ‌‌. فرض کن چون با آقای کنسرت نامزد هستید کمتر همدیگه رو میبینید😂😂..ازع والا شدیداااا گرون و گرون و گرونه

والا انقدر قیمتا رفته بالا که نمیشه زیاد رفت من خودم شدیدا کنسرت بازم و عاشق کنسرت  ماه پیش پد ...

عزیزم بهرحال میشه همون یبارش رفت ولی مشهد متاسفانه هیچ کنسرتی نیست