2777
2789

دوستان قضیه اینه دیشب خاستیم بریم خونه خاله بزرگه  داداشمون ببره مارو خالم ک  خونش نزذیک مامانمه تو ی کوچه هستیم گفت ما پیاده رویی میکنیم با ماشین نمیاییم داداشم هی اصرار کرد نیومدن داداشم منو فرستاد به مامان بگو بیا بریم باماشین  من رفتم مامانم گفت ن شما برین من با خالت میام خلاصه. عروسمون بیچاره سوار نشده بود ک مامان بیاد جلو بشینه گفتم. نمیان سوارشد خیلی دختر ماهیه بخدا  من عروسمون با داداشم با ماشین رفتیم رسیدیم  بعد اونا اومدن تو قیافه بودن  ب خاله بزرگم گفتن فلانی یعنی داداشم فقط خوشگلارو سوار ماشینش کرده ماروکی میارع😶ب مامانم گفته عروست اومده پسرت محل نمیده فلان مامانم ادم مهربونیه ولی دیشب انگار ناراحت بود تورو خدا راهنمایی کنید چیکارکنم خالم جندمین بارشه اینجوری میکنه دلم برا عروسم میسوزه اخه غریبه تو شهرمون خیلیم دختر اروم خوبیه نمیخام دلخوری پیش بیاد

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مادر من عروست مثل دختر خودته دوس داری کسی پشت سر من حرف بزنه؟نزار خاله پرت کنه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

چقدر فتنه 😐😐😐

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

وااو چ خواهر شوهر گلی هستی تو😍. عزیزم خودت به خالت بگو خاله جان ما خیلی زن داداشمونو دوس داریم مامانمم دوسش داره لطفا از این حرفا پیش مامانم نزنید که از دستش ناراحت بشه وقتی کاری نکرده اینجوری فقط زندگی داداشم بهم میریزه اینارو با لحن کاملا اروم و مهربون بش بگو . منم خاله شوهرم همش مادر شوهرمو پر میکنه هر دفه میریم خونشون مادر شوهرم یه دعوا را میندازه با شوهرم دیوونه شدیم بخدا 😕

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

برو زیرسر مادرت بشین رابطشو باخاله حسودت قطع کن بگو عروسمون خیلی گله خاله حسادت میکنه میخواد میونتونو خراب کنه توک خودت دیدی داداش کلی اصرار کرد توچرا حرف خاله رو باور مبکنی مامان 

والا اونا ازحسادتشونه ک عروس خوب گیرمون اومده میخوان زندگی داداشو خراب کنن

نذار مامانت باخالت معاشرت کنه ته تهش زورت نرسید برو ب داداشت بگو جلو خالتو بگیره  دوتا درشت بارش کنه خودشو جمع میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲