2777
2789
عنوان

صدای پیانو

257 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

لطفا اگه راه حلی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

دو سه ماهه طبقه بالایی مستاجر جدید اومده. خانواده بدی نیستن. فقط پسرش صبح ظهر شب وقت و بی وقت با صدای بلند پیانو میزنه. دو بار محترمانه نوشته گذاشتیم دم واحدشون که محل ندادند. یکبار هم محترمانه تلفنی گفتیم که ساعت مشخصی بزنید که باز هم محل ندادند. پسرش لج کرده شبها ساعت ۳ یا ۴ نصف شب درهای کمد ریلی را محکم بهم میکوبه که ما از خواب می پریم. این مدت واقعا از سردرد همش قرص خوردم و بیشتر رفتم بیرون از خونه. یکماه اول هم که اسباب کشی داشتند بماند که چه سر و صداهایی تحمل کردیم. واقعا موندم چه کنم. به ۱۱۰ زنگ زدم گفتم چه کنم گفت ما میایم تذکر میدیم که گفتم نیان ترسیدم بدتر لج کنن. 

ممنون میشم اگه راهکاری بلدید بهم بگید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هدست بزاره ، من دخترم هر وقت لازم باشه و خودم نخوام صدا اذیتم کنه بهش میگم هدیت میزاره

بحدی صداش بلنده که بچه ها کارتون میخوان ببینن صدا رو نمیشنون. من خسته ظهر یه ساعت میخوام بخوابم اکثر روزها از صدای پیانو می پرم. زمان مشخصی نمیزنه که

استارتر عزیز ساز نث وعده غذایی نبست ک راس تایم باشه دلیه  ولی باید رعایت شما رو کنه

بله میدونم من بچه هام سه تار و سنتور میزنن ولی در اتاق رو می بندن با اینکه صدا نداره. هم واحد ما هم یه واحد دیگه پیانو داشتیم ولی وقتی همسایه ها اعتراض کردن من بردم خونه مادرم گذاشتم واحد دیگه هم برد گذاشت تو مغازه اش

۱۱۰ گفت ما فقط تذکر میدیم. ولی اگه میخوای جدی باشه کارت اول به صاحبخونه اش بگو بهش تذکر بده. و بگو که اگه تکرار کرد پیگیری میکنی. اگه تکرار کرد برو شورای حل اختلاف رسیدگی میکنن