2777
2789
عنوان

میشه بچه رو تابستون از شیر گرفت؟

95 بازدید | 6 پست

سلام 

پسرم ۲۹ فروردین دو سالش تموم شد ولی به خاطر اینکه خاله ی خودم فوت کردم و خودم از نظر روحی اماده نبودم از شیر نگرفتمش، بعد از اینکه حالم بهتر شد پسرم کرونای شدیدی گرفت و به شدت اسهال استفراغ و سرفه داشت که بازم نشد بگیرم الان بازم درگیر سرفه هاشم ، اگه از الان بخوام تدریجی بگیرم به تابستون میخوره، به نظرتون تابستون مناسبه؟ شدیدا هم وابستس مخصوصا شب ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدریجی چیه یهو بگیر..

مگه میشه، دو سال به سینه ی مادر ارامش گرفته ، بچه فرقی با بزرگتر نداره جز اینکه احساساتش شدیدتره و نمیتونه کنترل کنه، اگه از شما گرچه مقایسه درستی نیست همین گوشی رو بگیرن میتونی تحمل کنی؟

مگه میشه، دو سال به سینه ی مادر ارامش گرفته ، بچه فرقی با بزرگتر نداره جز اینکه احساساتش شدیدتره و ن ...

عزیزم من قصد بدی نداشتم نظرمو گفتم...من پسرم شدید ب پستونک وابسته بود یه روز سرش ترشی زدم گفتم دیگه اخ شد اونم دو روز بهونه گرفت و تموم اگه تدریجی میگیرفتم ک بیشتر اذیت میشد الان ۱۸ ماهشه واسه شیرم همین کارو میکنم تابستون

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop
عزیزم من قصد بدی نداشتم نظرمو گفتم...من پسرم شدید ب پستونک وابسته بود یه روز سرش ترشی زدم گفتم دیگه ...

شاید احساس کردی لحنم خشنه ولی نه اتفاقا سوزناک بود چون دلم برای بچم میسوزه چحوری بگیرمش 😥