2777
2789
عنوان

سس برای سالاد

176 بازدید | 15 پست

خانوما میخام ی دستور سس خوشمزه رو بهتون بدم ک هم نسبت ب سس های اماده کم چرب تره هم خوشمزه تره و مث  سس اماده میمونه

اول از همه سه قاشق سس مایونز رو با شش قاشق ماست قاطی کنید و خوب هم بزنید نسب سس ب ماست باید یک ب دو باشه بعد کمی ابلیمو اگ خاستین صورتیش کنین از اب لبو هم بریزین بعد مقداری سس کچاپ و نمک و شکر ب مقدار لازم بریزین و خوب هم بزنید بعدش از پودر اویشن پودر دارچین فلفل سیاه فلفل قرمز و شویدو نعنا و یکم پونه خشک شده بریزید و باز مخلوط کنید اگ غلظتش مناسب هستش ک خوبه اما اگ سفت بود یکم اب جوشیده اضافه کنید و توی جلد بریزید و نوش جان کنید اگر دوست داشتید رنگش رنگ بشه میتونید ب جای اب لبو از ی کوچولو پودر پاپریکا استفاده کنید  

من همیشه ظرف های اماده سس رو نگه میدارم و سسی ک خودم درست میکنم رو با قیف توش میریزم و همه عک میکنن اماده خریدم وقتی میگم خودم درست کردم همه دستورشو ازم میپرسن

به به چه عالی شات گرفتم حتما درست میکنم ممنون

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ک گفتی مهربونم

اگه بازم این تاپیکا زدی منو تگ کن❤❤❤❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
یبار درست کن باور کن از سس هزار جزیره هم خوشمزه تر میشه

درست کردم گلم

حالا یکم موادی که گفتی کم و زیاد میزنم

بله خوشمزه س ولی واقعن هزار جزیره قابل قیاس نیست با هیچ سس دیگه ای😅

لامصب رو هرچی بریزی خوشمزه ش میکنه

خدا💖 
چشم حتمن امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد

❤❤❤❤❤❤❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️