2777
2789
عنوان

چرا اینقدر درسام اذیتم میکنه😭

127 بازدید | 7 پست

سلام من دخترم ۱۷ سالمه   کل تابستون نهمم رو گذاشتم پای آزمون نمونه دولتی و قبول شدم الان اومدم تو این مدرسه با اینکه یازدهمم و تمام دوستا مو میشناسم واسه نمره هاشون بهشون حسودیم میشه   بااینکه من خودم خیلی خیلی درس میخونم ولی نمره هام چیز خوبی درنمیاد و اونجا سر ۲۵ صدم دارن دعوا میکنن  به کل واسه نمره ها افسرده شدم بخصوص که ۲ هفته دیگه ام امتحانا شروع میشه خیلی میترسم   کارم شده گریه کردن😭💔

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بیشتر بخونم
4
50%
بیخیال شم
3
37%
بیاین تو صفحه بگین😭💔
1
12%
دکتر روح در آینده🤍✨

زیاد حرص نخور! مهم کنکوره! توی کنکور نتایج خیلی با نمراتی که توی مدرسه میگیرید فرق داره. البته که امتحانات نهایی و تاثیر معدل مهمه اما تمام تمرکزتو بذار روی کنکور و درگیر این حواشی نشو. رقبای تو بچه های اون مدرسه کوچیک نیستن حتی فقط دخترا هم نیستن!

تو رو خدا منو لایک نکنید
زیاد حرص نخور! مهم کنکوره! توی کنکور نتایج خیلی با نمراتی که توی مدرسه میگیرید فرق داره. البته که ام ...

اخه نمیشه هم که اصا توجه نکرد وقتی میبینی دوستت خوب شده تو نمرت پایینه چی?

دکتر روح در آینده🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیشه هم که اصا توجه نکرد وقتی میبینی دوستت خوب شده تو نمرت پایینه چی?

ببین من خیییییلی موردا دیدم که شاگردای برتر مدرسه رتبه های کنکورشون افتضاح شده و متوسطهای مدرسه رتبه های برتر شدن و رشته ها و دانشگاه های خوب قبول شدن

خییییلی ها 

وقتتو با این افکار بی فایده و منفی مشغول نکن 

اول تلاشتو برای کنکور بکن  و بعد هم سر جلسه هم به خدا توکل کن و ازش بخواه برات خیر پیش بیاره

تو رو خدا منو لایک نکنید
ببین من خیییییلی موردا دیدم که شاگردای برتر مدرسه رتبه های کنکورشون افتضاح شده و متوسطهای مدرسه رتبه ...

مرسی ازتون 

خیلی ممنون😇❤️

دکتر روح در آینده🤍✨

مشکل شما خب میتونه از هر چیزی باشه 

اگه رشتتون تجربی پیشنهاد میکنم تمرکز ۱۰۰٪ تون روی کنکور باشه

اینکه نمره هات خوب در نمیاد . میتونه دلایل خیلی زیادی داشته باشه 

شلوغ بودن مکان مطالعه

یا

از منابع خوبی درس نمیخونی

یا

مشکل خانوادگی و ...

خود منم کلاس نهم معدلم ۲۰ شدم (نهایی) اما

کلاس دهم همین مشکل داشتم  

نمره هام خیلی خوب در نمیومد 

که علت یابیش کردم و درستش کردم

الان دوازدهمم و توی آزمون های نوبت اول نفر سوم کلاس شدم ...

Amir
مشکل شما خب میتونه از هر چیزی باشه  اگه رشتتون تجربی پیشنهاد میکنم تمرکز ۱۰۰٪ تون روی کنکور با ...

نه رشتم انسانیه چجوری علت یابی کردین؟

دکتر روح در آینده🤍✨
نه رشتم انسانیه چجوری علت یابی کردین؟

خب علتش اطرافته و کاملا مشخصه 

فقط باید درموردش فکر کنی

منابعی که ازشون مطالعه میکنی خیلی مهمه 

از الان یازدهمی توی فکر کنکورت باش 

چون مثل من دوازدهم شدی هیچ وقتی نداری !

Amir