2777
2789

😔😔😔😔😔😭😭بچه سوممو باردارم

دوتا بچه ۳ساله دارم دوهفته ای میشه تقربا دلدرد دارن پیروز اسهال استفراغ شدید گرفتن تب دارن خودمم خیلی دوران حاملگی سختی دارم کم کم داره حالاتش شروع میشه😭شوهرمم نیس کل خونوادم(مامان بابام خاهر برادرام)رفته بودن مهمونی همشون کرونا گرفتن دست تنهام کسی نیس کمکم کنه از ی طرفم نگران خونوادمم بچه هامم ک اینطوری😔وای خدا.چ حکمتی بوده.ما اصن سومی نمیخاستیم.......دعا کنید اوضاع خوب بشه الان حال یچه هامم خوب نیس همش تو باید ببرمشون دسشویی یا بالا میارن😔😭

شاید عفونت روده دارن

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو هفته دارن دلدرد تحمل میکنن؟

یعنی گرفتن اسنپ و بردن بچه ها به دکتر انقدر کار سختیه؟

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
سخت_نگیر_خوب_بگذره⁦♥️⁩#    مادری قوی باش از نعمات خدا سپاس گزار باش 🌹

اینقدراز آدمای فهمیده خوشم میاد🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم خدا به هرکی سختی میده قبلش توانشو میده...مطمئن باش توانشو داری قوی باش...سعی کن کارا و فکرای غیرضروری رو کامل حذف کنی...بعدبا ارامش به بچه ها و خودت برس...اگه میتونی از یه دوست یا آشنا کمک بگیر اصلا هم حای تعارف نیست...خداکمکت میکنه مطمین باش

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
دو هفته دارن دلدرد تحمل میکنن؟ یعنی گرفتن اسنپ و بردن بچه ها به دکتر انقدر کار سختیه؟

دلدرد دائمی نبوده مثلن روزی ی بار میومدن میگفتن دلم درد میکنه

از پیروز یهویی حیلی حالشون بد شده

خودمم حالم خوب نیس میترسم برم وسط خیابون ی بلایی سر خودم و بچه هام بیاد

عزیزم آروم باش، خدا بهت هدیه داده منت نذار سر خدا

ی آژانس بگیر بچه هاتو ببر دکتر و دارو هاشون رو سر وقت بده به یک روز نمیکشه که خوب میشن

خواهرزاده های من همین مریضی رو گرفتن، ویروسیه،  رفتن دکتر فوری خوب شدن، قوی باش بچه مادر قوی میخواد 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی