2821
2789

سلام بچه ها من دکترم یهو بی خبر رفت خارج از کشور و معلوم نیس کی برگرده .تو تهران دکتر خوب بهم معرفی میکنید ترجیح ام این ک سزارین بشم از طبیعی میترسم.

هزینه ای ام ک برا زایمان کردین و میگین و این ک کدوم بیمارستان بودین

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
چمران  دکتر مریم فرزانه  خدا خیرش بده  سزارین شدم

راضی بودی؟هزینت چقدر شد 

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه خصوصی میخوای برو صارم.مخصوص زایمانه.دکنر نیک نفس

برام فرقی نمیکنه فقط قیمتارو خیلی تخیلی دارن میگن محب یاس گفت ۱۱تومن طبیعی ۱۷تومن سزارین

راضی بودی؟هزینت چقدر شد 

هم کادرش عالی بودن 

هم دکتری منو سزارین کرد 

من بیمه بودم

دکترم ابتدا دکتر شیخی بود 

اصلا راضی نبودم منو مجبور کرد تا ۴۱ هفته ۵ روز صبر کنم واسه طبیعی آخرم نگفت برو سز

دکتر فرزانه تا منو دید برد اتاق عمل

ریسک کردن تو کارش نیست خیلی عالیه

هم کادرش عالی بودن  هم دکتری منو سزارین کرد  من بیمه بودم دکترم ابتدا دکتر شیخی بود&nbs ...

پیج اینستا داره یا آدرس مطب

کارتش رو دارم بذار عکس بگیرم برات میفرستم

مرسی عزیزدلم لطف کردی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز