سلام دوستان متأسفانه من چند وقت پیش به شپش دچار شدم و یه تاپیک زدم و دوستان تا حد زیادی منو راهنمایی کردند حالا وظیفه خودم دونستم که بیام و از تحربیاتم بگم
اول از همه اصلا نترسید و نگران نباشید چون مشکل خاصی نیست و متاسفانه این چند وقته فراگیر شده اما سعی کنید هر وقت مسافرت میرید حتماً با خودتون ملحفه بالشت بادی و پتو مسافرتی ببرید
هر وقت احساس مور مور شدن یا خارش سر شدید حتماً موهاتون رو چک کنید و اما روش درمان:
بهترین و اولین چیزی که باید سراغش برید شانه شپش هست اول خوب موهاتون رو با شانه کنید تا گره نداشته باشه بعد یه دسته خیلی کم حجم از موهاتون رو جدا کنید و با شانه شپش چند بار هر دسته رو به جهت های مختلف شونه کنید شونه رو جوری تو دست بگیرید که ابتدا انتهای شانه کف سرتون کشیده بشه هر بار هم شانه رو خوب تمیز کنید من خودم یه ظرف آب جوش کنارم گذاشته بودم و بعد از اتمام هر دسته مو خوب شانه رو با دستمال تمیز میکردم و بعد داخل اب جوش میزدم تا اگر شپش یا تخم شپش به انتهای شانه باشه از بین بره و دوباره شانه رو تمیز میکردم و ادامه میدادم من بار اول حدود نیم ساعت متوالی این کار رو انجام دادم و هر روز در طول شبانه روز ۳-۴ بار تکرار میکردم و هر بار حداقل ۱۵ دقیقه شانه میزدم
متأسفانه شپش ها نسبت به خیلی از شامپوها و لوسیونهای مخصوص شپش مقاوم شدند و علاوه بر این روی تخم شپش هیچ تأثیری ندارند اما نگران نباشید هر دو به حرارت حساس هستند پس میتونید با اتو کشیدن مو بعد از شانه زدن تا حد زیادی از اونا رو از بین ببرید راستی از اسپری محافظ حرارت برای موهاتون استفاده نکیند
بهتره قبل از حمام موهاتون رو با روغن مو خوب چرب کنید و دوباره با شانه موها رو به همون روش شانه کنید چون تخم شپش چسبنده هست و با استفاده از روغن راحتتر از موها جدا میشه
برای خشک کردن موها بعد از حمام بهتره از یک تیشرت پنبهای استفاده کنید تا مبادا تخم شپش داخل پرزهای حوله بمونه و دوباره از اون طریق منتقل بشه
با این کارها حدود یک هفته طول میکشه تا شپش و تخمهاش به طور کامل از بین بره
یادتون باشه حتی یک تخم شپش میتونه دوباره شما یا اطرافیان رو گرفتار کنه پس وسایلی که تو این مدت استفاده شده رو با اب گرم بشورید و وسایلی که نمیشه شست رو به مدت دو هفته پمپ کنید و استفاده نکنید تا کامل پاکسازی بشه
لطفاً از محلول سرکه یا اسپند یا حشره کش استفاده نکنید و اگر ادامه دار بود از دکتر پوست بخواید شما رو با استفاده از uv درمان کنه