2777
2789

دوست متاهل من متاسفانه با من یک آقایی وارد رابطه شده و الان حدود ۴۰ روز میگذره از رابطه اش به معنای واقعی پشیمون از این کار البته ایشان دختر خیلی خوبی بود خانم خیلی نجیب و  اصلاً از مجردی هیچ رابطه ای نداشته الان که الان حدوداً ۳۵ سالشه از طرف همسرش حمایت نمی شده همسر بسیار نامهربان و بی توجهی داشته دوستم کوجکترین حمایتی از شوهرش نمیشد   متاسفانه با این آقا در فضای مجازی دوست میشه الان که میخواد رابطه رو به هم بزنه و آقا اجازه نمیده الان متوجه اشتباه شده ولی اون آقا با التماس گریه نمیزاره 

آقا وقتی متوجه کمبود محبت دوست من میشه خیلی بهش محبت میکنه بسیار با زبون ریزی خانم رو به سمت خودش جلب میکنه الان خانم متوجه شده اشتباه کرده و متوجه شده که قصدش چی بوده اون اقا اون  آقا اجازه نمیدن که رابطه شان به هم بخوره و  خود خانم فهمیده  درضمن مثل که اون آقا نامزد داره و به این خانم میگه آقا به خانم میگه ا کلاً رابطه نداشته باش با همسرت 

زندگی خانم مختل شده 

خانم هم هیچ عشقی تجربه نکرده بود اولین بارش بود رابطه جنسی نداشتن فقط تلفنی راه دورن.دوستم خیلی بی کس و تنهاست از بچگی باهاش بزرگ شدم پدر و مادر در کودکی ازدست داد یه شوهر بی احساس کم توجه داشت متوجه اشتباهش شده ولی اون آقا با چرب زبانی و دغل کاری نمیزاره دوستم. تمام کنه اقاهه گریه می‌کنه. تهدید می‌کنه که این تمام کنه میمیره لطفغرقضاوت نکنید کمک کنید 

ممنونم خدا خیرتون بده

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه باید کنه و مشخصا انجام دادن هیچ کاری بدون بازخورد و تاوان نیس سختیاشو باید تحمل کنه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

کات کنه چون‌اون اقا ازدواج می کنه این میمونه یه ادم بازنده که ازش سو استفاده شد و وابسته شده زندگیشم از اینور نابود میشه اون اقاهم ککش نمی گزه خوشبخت کنارهمسرش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

شرمنده نمیتونیم خیانت دوستتون رو با این چرندیات توجیه کنیم و قضاوت نکنیم

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

تلفنی و از راه دور هیچ وابستگی عمیقی به معنای واقعی شکل نمیگیره بیشتر وابستگی کلامی هستش و اونم بعد تقریبا یکماه کم و بیش فراموش میشه جلوی ضرر رو از هرجا بگیریم منفعته دوستتون انرژیشو تو زندگی مشترکش بزاره شاید زمان ببره ولی درنهایت شاید جواب بده اگه هم اصلا نمیشه جدا بشن بهتره بعدا شاید آدم درستش وارد زندگیشون شد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

خیالت راحت نمیمیره اقا اگردوست شمابهم بزنه باهاش زن وشوهر عشق وعاشقی میگیرن رابطه دارن بعدازهم جدامیشن.این اقا فقط داره سواستفاده میکنه اگرواقعا دوست شما نمیخوادادامه بده شمارش عوض کنه یا بلاکش کنه کلا اینقدردغل بازه مرده که تهدید ب مرگ میکنه خیالت راحت هیچ طوریش نمیشه فقط اززرنگیشه 

هرچه سریعتر کات کنه توبه کنه و از چیزی نترسه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰