2777
2789

من تازه گرفتم تقریبا دو سه روزی میشه استفاده میکنم ببینم چی میشه

بعضیا میگن خوبه بعضیا هم میگفتن اثری نداشت

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

من دو سه ماه اخر رو استفاده کردم 

برا هر لیوان ۸-۹پیمونه می ریختم  دقیق نمیدونم چند روزه تموم میشد 

بچم خیلی کوچیک بود  اونقدی که مشکوک ب نارسایی جفت شده بودن ۳-۴بار سونو داپلر فرستادن 

ولی در نهایت با وزن سه کیلو دنیا اومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفت ماهگی تا اخر بارداری خوردم سه کیلو شد ازبس ظریف و ریزه بود انگار تو لپ لپ دراوردم 😀😍 اما جاری م حتی نمیتونست یه تکه گوشت بخوره همش حالت تهوع و ....بچش چهار و خرده ای شد 

من دو سه ماه اخر رو استفاده کردم   برا هر لیوان ۸-۹پیمونه می ریختم  دقیق نمیدونم چند ...

هر لیوان 200 میلی لیتری 9 تا پیمانه؟ ینی تو دو سه روز تموم میشده درسته؟ دکتر اجازه داده بود این مقدار؟ روزی چن لیوان میخوردی؟ 

تیکر یکسالگی گل پسرم  
من از هفت ماهگی تا اخر بارداری خوردم سه کیلو شد ازبس ظریف و ریزه بود انگار تو لپ لپ دراوردم 😀😍 اما ...

یه سری ژنتیکیه خب 

چقد در روز میخوردی؟ 

تیکر یکسالگی گل پسرم  

عزیزم سویق گندم و جو و عدس بخر با پودر بادام قاطی کن روزی دو ق بخور برای من که بچم زیر دو کیلو بود خیلی خیلی افاقه کرد من مشکل نارسایی جفت داشتم خون کافی نمیرسید که تغذیه داشته باشه ولی سویق تو دو هفته چهارصد گرم اورد رو بچم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم سویق گندم و جو و عدس بخر با پودر بادام قاطی کن روزی دو ق بخور برای من که بچم زیر دو کیلو بود خ ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم

وزن بچه خوبه خداروشکر

دوس دارم تپل شه 

تیکر یکسالگی گل پسرم  
هر لیوان 200 میلی لیتری 9 تا پیمانه؟ ینی تو دو سه روز تموم میشده درسته؟ دکتر اجازه داده بود این مقدا ...

اره هر لیوان ۲۰۰میلی

اره زود تموم میشد 

دکترم گفته بود ۵_۶تا ولی خیلی بی مزه میشد بیشتر میریختم 

ممنون عزیزم امتحان میکنم وزن بچه خوبه خداروشکر دوس دارم تپل شه 

بعد از بدنیا اومدن تپل میشه میبینی خیلی از بچه ها تپل میان به دنیا ولی انقدر بد غذا میشن شیر نمیخورن یا شیرماد. نمیسازه که لاغر میشن همه چی نرمالش خوبه خودتو به اذیتت ننداز خودت چاق میشی میمونی دست گوشتای بدنت

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد