یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از هفت ماهگی تا اخر بارداری خوردم سه کیلو شد ازبس ظریف و ریزه بود انگار تو لپ لپ دراوردم 😀😍 اما جاری م حتی نمیتونست یه تکه گوشت بخوره همش حالت تهوع و ....بچش چهار و خرده ای شد
عزیزم سویق گندم و جو و عدس بخر با پودر بادام قاطی کن روزی دو ق بخور برای من که بچم زیر دو کیلو بود خیلی خیلی افاقه کرد من مشکل نارسایی جفت داشتم خون کافی نمیرسید که تغذیه داشته باشه ولی سویق تو دو هفته چهارصد گرم اورد رو بچم
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
بعد از بدنیا اومدن تپل میشه میبینی خیلی از بچه ها تپل میان به دنیا ولی انقدر بد غذا میشن شیر نمیخورن یا شیرماد. نمیسازه که لاغر میشن همه چی نرمالش خوبه خودتو به اذیتت ننداز خودت چاق میشی میمونی دست گوشتای بدنت
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد