2777
2789
عنوان

خداحافظ ماکارونی :/

1675 بازدید | 92 پست

بچه هااااااااا پشماااااااااااام

من دانشجوی شهر دیگم خونه دانشجویی گرفتیم با سه تا از دوستام

امروز رفتم دو تا بسته ماکارونی و سه تا کلوچه و یه بطری نوشابه خریدم شد 80

دهنم چسبید کف زمین گفتم اشتباه حساب نکردین؟

بعد فهمیدم ماکارونی دونه ای 27 حساب کرده

آخرین بار خریدم 9 تومن :/

نصف وعده غذایی ما ماکارونی بود نصف دیگشم سیب زمینی که جفتش گرون شده

میمیریم از گشنگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فروشگاه ارزانی بخرین

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

با همه چی خداحافظی کن نه فقط ماکارونی

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌

تغذیه تون رو درست کنید ماکارونی مقوی نیس

عدس بگیر عدسی درست کن

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
کجاس

بعضی فروشگاه ها هستن با تخفیف و مناسبن سوپری ها گرونن

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹