2777
2789
عنوان

اسباب کشی

269 بازدید | 23 پست

سلام دوستان . من چن روزه دیگه اسباب کشی دارم باید برم خونه اجاره ای...

اونایی که اجاره نشینن بیاین لطفا بگین چیکار کنم نمیدونم گیجم یه کم بهم دلداری بدین 🤕

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست راستتو بکش سر من منم جابجا بشم 

من غصه دلمو گرفته مجبوریم پاشیم چون برادر شوهرم خونشو میخواد و ما هنوز خونه پیدا نکردیم .مثه چی موندیم تو گل 

من دیشب اسباب کشی کردم امروزم میخوام صف بدم    

سخته؟ من بار اولمه خیلی میترسم این همه وسایلو چجور جمع کنم و جا بدم با بچه کوچیک 😣

عزیزم منم مستاجرم دوساله می‌خوام پاشم هرساله اجاره ها افتضاح تر از پارسال نمیتونم تکون بخورم

اره خیلی گرونه کاش ماها هم خونه داشتیم 

وسایلی که کارتنشون رو داری حتما تو کارتنشون بذار . کارتون موز بگیر وسایل شکستنی رو تو روزنامه بپیچ و تو کارتون مرتب بچین در آخر چسب کاریشون کن و روی کارتون نوع وسایل رو بنویس مثلا ظروف پذیرایی - دم دستی آشپزخانه  - وسایل اتاق . مدارک و وسایل مهمت رو تو کارتن نذار و جدا ببر . مبلمان و کمد و ایجور چیزها رو حتما دورشون رو ملافه یا پارچه بپیچ تا کثیف یا دچار آسیب نشن . اگر میخوای کارتن بخری ترجیحا کارتن موز بخر چون هم محکم هستند و هم جای دست دارند و جابجایی شون راحت تره .یخچال و فریزر رو حتما خالی کن . یادت باشه اگه تو آپارتمانی عموما باربری برای بردن یخچال و فریز و تکه های سنگین مبلغ جدا از مبلغ کل اولیه  میگیره 

وسایلی که کارتنشون رو داری حتما تو کارتنشون بذار . کارتون موز بگیر وسایل شکستنی رو تو روزنامه بپیچ و ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی🌹🌹