2777
2789
عنوان

راهنمایی برای از شیر گرفتن کودکم

173 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. پسرم دو سال و یک ماه هست، چون شاغلم میخوام از شیر بگیرم توی تعطیلات این هفته

برای آرام شدن درد ناشی از رگ کردن سینه چه راهکاری رو پیشنهاد میدین؟ بعضیها میگن بگیر زیر آب سرد.

مشکلم خودم هستم که واقعا از درد سینه دیوونه میشم.نمیتونم هیچ کاری انجام بدم و عصبی میشم. لطفا در این مورد راهنماییم کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز ۱۱ روزه بچه م رو از شیر گرفتم،چون کم شیر بودم سینه م درد نگرفت

اره ایشان درست میگویند شما باید کاری کنید که بچه تون از شیر خوردن تنفر پیدا کنه بعد بچه که شیر نخورد شیر خودش خود به خود قطع میشه

شبا که پسرت خوابه بده بخوره جوری که نفهمه شیر خورده روزا یه ماده هست از عطاری بگیر بزن روی سینه هات ...

آره استارتر مجبوری همینکار رو کنی وگرنه آنچنان شیر تو سینه ات جمع میشه و سینه درد میگیری که حتی نمیتونی به پهلو بخوابی، اینجوری هم خودت هم بچه ات کمتر اذیت میشید و شیرت کم کم خشک میشه

یه هفته ای روزا سینه ات با قطره ای که از داروخانه میگیری تلخ کن و آخر شبا که متوجه نیست بده بخوره تا شیرت خشک شه

منم امروز ۱۱ روزه بچه م رو از شیر گرفتم،چون کم شیر بودم سینه م درد نگرفت

خوش بحالت. من نمیتونم دستم رو تکون بدم. کبود میشه زیر بغلم. مامانم هم میگفت براش سخت نبوده. من مشکلم فقط خودمم. پسرم کنار میاد

شبا که پسرت خوابه بده بخوره جوری که نفهمه شیر خورده روزا یه ماده هست از عطاری بگیر بزن روی سینه هات ...

مشکلم پسرم نیست اون ول میکنه. خودم سختمه درد دارم خیلی. شبا اگه بخوره قطع نمیشه

خوش بحالت. من نمیتونم دستم رو تکون بدم. کبود میشه زیر بغلم. مامانم هم میگفت براش سخت نبوده. من مشکلم ...

شیر رو بدوش تا سینه ت خالی بشه،با دوشیدن شیر یک هفته ای درد سینه ت کم میشه

نترس که فکر کنی شیرت خشک نمیشه،چون بچه نمیمکه،شیرت خشک میشه

عاشقتونم بچه های گلم
چرا کم کم باید کمش کنی شبا باید بخوره کم کم یه روز در میون کمش کن دو شبی یبار بهش بده 

فقط شبها توی خواب بدم درسته؟ چون در طی روز که سینه هام رو تلخ میکنم و نمیدم. اگه بدم شیر دزد میشه و باور نمیکنه دیگه