2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیایید درددل

321 بازدید | 40 پست

دیروز شوهرم زنگ زد گفت برادرم با دختر فامیلمون فرار کرده من فکر کردم شوخی میکنه ولی فهمیدم جدی جدی خیلی ناراحت شدم جیگرم آتیش گرفت برا پدر مادر دختره 

آنوقت شوهرم میگه خانوادم خوش حالن بخدا اینقدر متنفر شدم از خانوادش که نگو اینقدر پشیمونم از انتخاب شوهرم دیشب پدرمینا خونه ما بودن منم کلی به شوهرم حرف زدم ولی چیزی نگفت ولی من حتی نمیتونم بخوابم حتی قرص آرامبخش هم خوردم نخوابیدم خیلی ناراحتم درسته شاید بگید به من ربطی نداره ولی دست خودم نیست خیلی ناراحت اون خانواده ام ناراحت اینم اینقدر خانواده شوهرم بی شخصیت نفهمن 

واقعا چطور شده که اینقدر مردم نامرد شدن 

خدایاشکرت 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا به کسی بر نخوره ولی خونواده هایی که پسر دارن برا پسر خودشون هر کاریو مجاز میدونن، مذهبی و غ ...

دقیقا درس گفتی مث خانواده ی شوهرم

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
ببخشیدا به کسی بر نخوره ولی خونواده هایی که پسر دارن برا پسر خودشون هر کاریو مجاز میدونن، مذهبی و غ ...

درسته بخدا منم ناراحت اینم خانواده شوهرم اجازه دادن همچین کاری کنه و پشتش باشن واقعا متنفرم از پدر شوهر و مادرشوهرم 

خدایاشکرت 🙏

حالا از چی خوشحالن؟اگر سنشون کم باشه هر دوتا بچه درخطرن اگر سنشون کم نباشه هم ازدواج میکردن  فرار نمیخواست خوشحالن که چی؟خلن؟

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
از چه بابت خوشحالن؟

میگن زن گرفته ولی میتونستن پدر دختره رو راضی کنن محترمانه بگیرش نه اینطوری 

من ندیدمشون والله من دیشب خیلی غر زدم شوهرم گفت اونا خوش حال تو چیکارش ن داری

خدایاشکرت 🙏