2777
2789
عنوان

خودکشی

235 بازدید | 33 پست

چیکار کنم که بعد چند بار خودکشی ناموفق دوباره انجامش ندم؟

چه غلطی کنم خوب شم؟

جدی دیگه خستم

از اینکه فقط سعی کنم بخندمو بقیه رو بخندونم

تا شاید مثلا خوب شم

ولی روز به روز دارم بد تر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز، ما که بی پناه نیستیم

ما خدا رو داریم امام حسین(ع) رو داریم، ما راه نجات داریم...

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

فقط کتاب ، اگ بدونی چقد تو روحیت تاثیر داره ، کتاب از حس بد ب حس خوبو بگیر بخون هم رو فن بیانت تاثیر میزاره باکلاس صحبت میکنی هم از افسرگی نجاتت میده   

کتاب خوندن اوایلش سخته ولی ب مرور عادت میکنی روزی ۱۰ صفحه کتاب بخون 

پیشنهاد میکنم بری کتاب مغازه خودکشی رو‌بخونی رایگانه و میتونی از گوگل پی دی افش رو دانلود کنی خیلی عالیه و فکرت رو درباره خودکشی عوض میکنه

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
فقط کتاب ، اگ بدونی چقد تو روحیت تاثیر داره ، کتاب از حس بد ب حس خوبو بگیر بخون هم رو فن بیانت تاثیر ...

فعلا که کل زندگیم شده کتاب خسته شدم از کتاب خوندن دلم میخواد همشونو بسوزونم

فعلا که کل زندگیم شده کتاب خسته شدم از کتاب خوندن دلم میخواد همشونو بسوزونم

این کتابی ک میگم روانشناسیه باید سعی کن از چیزای کوچیک لذت ببری وگرنه بازم میری سمت خودکشی

پیشنهاد میکنم بری کتاب مغازه خودکشی رو‌بخونی رایگانه و میتونی از گوگل پی دی افش رو دانلود کنی خیلی ع ...

اخه اینجوریه که دوساله چندتا روانکاو عوض کردم ولی الان بهتر که نیستم هیچ بد ترم شدم

اولا که نمیدونم چرا میخوای خودکشی کنی. فقط اینو بگم که من خودم سختی های خیلی خیلی وحشتناکی تو زندگیم کشیدم که شاید اگه فقط یکیش رو کسی داشت خودشو میکشت ولی روحیمو از دست ندادم و به خدا توکل کردم. الانم نمیگم مشکل ندادم ولی خب خدا رو شکر تا حد زیادی تونستم مدیریت کنم.

دوم اینکه برنامه زندگی پس از زندگی رو اون قسمتهاییش که راجع به خودکشی بود ببین حتما نظرت عوص میشه. میگن ادمی که خودکشی کرده توی اون دنیا هم همین مشکلاتش که بخاطرشون خودکشی کرده مدام تکرار میشه و دیگه راه فرارنداده.

ببخشید ولی اعتقادی ندارم

هرجور راحتید، اگر یک موقع خواستید در موردش بدونید، در خدمتم🙏🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀