2777
2789

دوستان شرایط زندگی کردن تو گرجستان کسی بلده یا جایی که شرایط کاری و زندگیه بهتری داشته باشه من ترکیه رو زیاد خوب نشنیدم راجبش من وضعیت نرمالی ندارم اینجا یعنی قرار بود سرفرصت روزبان فرانسه کارکنم واز لحاظ تحصیلی برم یه کشور ایده ال من خودم عاشق پاریسم اما همه چیز بدجوری شده تو زندگیم و فقط الان دنبال یه راه نجاتم نمیخوامم از چاله بیفتم تو چاه ازتون کمک میخوام اگه اطلاعاتی دارید بدید که چه جاهایی باچه شرایطی میشه رفت همون استانبولش میخوام بدونم اگه من الان هرجایی برم بعد از مثلا دوسال که از لحاظ مالی تونستم اکی بشم میتونم کشورمو تغییر بدم یانه من در حال حاظر مدرک خاصی ندارم فوق دیپلم معماری دارم که نمیخوام از لحاظ تحصیلی برم هرچند فوق هم قبول نمیکنن.زبانمو در حد صحبت کردن میتونم روش کارکنم اما مدرک گرفتن نه.از بچگی چهره وسیاه قلمو مدار رنگ اینا کارمیکرد استادم مدرک داده اما نمیدونم به کارم میاد اونجا یانه چه کشوری هس که بشه رفت و اونجا حالا کار تو رستورانی کافیشاپی فروشگاهی چیزی داشت من الان بیشتر مجبورم به یه جورایی به زنده موندن فکنم نه به اینکه اگه قرار جایی برم یه جا درست حسابی برم چون واقعا جا درست حسابی مثل امریکا وکانادا شرایط خاص میخواد که ندارم بین استانبول گرجستان کدومو فکرمیکنید بهتره وچقدر پول میخواد وممکنه یهو بیرونت کنن واینکه میشه اونجا کار پیدا کنی ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کمترازاین باشه نمیتونی زندگی کنی برای اولت انقد لازمه ی تخم مرغ بخری میشه50تومن حالابقیه رو فکرش ...

با پاسپورت سه ماهه بعد اینکه سه ماه تموم شد باید چجوری بمونیم اونجا واینکه هر شغلی بخوایم میتونیم کارکنیم اجازه میدن؟

با پاسپورت سه ماهه بعد اینکه سه ماه تموم شد باید چجوری بمونیم اونجا واینکه هر شغلی بخوایم میتونیم کا ...

خیرررررر،پاسپورتتو تمدید میکنی میمونی باید اقامت بگیری یا باید ی کاری بلد باشی ماهرباشی یا باید پووووول داشته باشی تانگهت دارن یا باید قاچاقی بری.هنردستتم نگاه میکنن میتونی بری تدریس زبان کنی اونجا امامدرک بایدددااشته باشی.

ترکیه خوب نی دوتا از اشناها و چند تا ازدوستان رفتن  دارایشون باختن برگستن

چون نتونستن خوب استفاده کنن بدون ماهیتی رفتن باختن وبرگشتن فامیل داریم ایتالیا زندگی میکنه تاجر فرشه هرروز بهتر ازدیروزه ترکیه ک دگ اب خوردن میری.لابد خیلی ناشی بودن

خیرررررر،پاسپورتتو تمدید میکنی میمونی باید اقامت بگیری یا باید ی کاری بلد باشی ماهرباشی یا باید پووو ...

این هربار پاسپورت تمدید کردنه چقدر پول میخواد واینکه تا کی میتونیم هی تمدید کنیم چجوری اقامتشو بگیریم

٣ ميليارد 😂😂😂😂😂 با سه ميليارد ميشه تو جهان اول خونه خريد حتي با اين بي ارزشي ريال.  ببين تركيه از امسال خيلي گرون شده شبيه ايران كاملن. اجاره خونه گرونه ( بخصوص تو محله خوب)  مثلن اجارتو ماهي از ٩ ١٠ ميليون حساب كن. با نصفشم ميتوني بگيري اما تو محله هايي مثل فاتيح و اسنيوات كه پر از اين ايراني لاشخور و مهاجر هاي قاچاقچيه. اما خوبيش اينه پيش نميخواد در حد همون ١٠ تومن ميخواد پول پيش. خورد خوراك يا كمتر يا عين ايرانه اما با كيفيت اورجينال و هزارررررر برابر ايران. حالا شامپو بهداشتي گوشت ميوه همه چيشششششش هزاااااار براير ايران باكيفيت و بهتر هستش. زبان مثل هرجايي بايد بلد باشي بخصوص تركي. كيمليك هم سخت ميدن جديدن. از من به تو نصيحت هميشه كلي گوگل كن خودت تحقيق كن. از ايراني ها سوال نپرس. ايراني ها همينكه جيبتو نزنن برنده اي. نميخواد كمك كنن