2777
2789

ببحشید من از هشت ماهگی متوجه دو تیکه گوشت همرنگ واژنم شدم که قشنگ معلومه بزرگن دکترم دید گفت بعد زایمان خودش بالا می ره ولی دیگه نگفت رحممه یا چیز دیگه ای .رحم باشه که خودش بالا نمی ره .تجربه ای دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من میرفتم دستشویی قشنگ معلوم میشد همینطوری بود بعد زایمان دومم رفت بالا 

منم تو دسشویی که کلا معلومه خیلی می ترسم دکترم خونسرده .زایمانتون طبیعی بود یا سز؟تو بارداری دوم اینجوری شدین؟

منم تو دسشویی که کلا معلومه خیلی می ترسم دکترم خونسرده .زایمانتون طبیعی بود یا سز؟تو بارداری دوم این ...

بعد زایمان اول اینطوری شدم دوتا زایمانم طبیعی بود 

منم دکتر رفتم گفت افتادگی رحم واسه بارداری خطری نداره

مال من میرفتم دستشویی قشنگ معلوم میشد همینطوری بود بعد زایمان دومم رفت بالا 

شب تا صبح که دراز می کشم صبح یه کم داخل می ره ولی پا می شم دیگه حسش می کنم و دست می زنم معلومه 

بعد زایمان اول اینطوری شدم دوتا زایمانم طبیعی بود  منم دکتر رفتم گفت افتادگی رحم واسه باردا ...

من  سزارینی م زایمان سوممه.بعد چه جوری می ره بالا؟بعد چندوقت رفت بالا؟ببخشید خیلی اعصابم خورده همش سوال می پرسم 

اره گفت رحمه گفت هر وقت تصمیم گرفتی دیگه بچه دار نشی بیا یه عمل کوچیک داره ولی گفت با ورزش کگل هم می ...

من دیگه بچه نمی خوام یعنی موقع سزارین می تونه درستش کنه ؟آخه نگفت وقت سزارین می کشمش بالا.گفت خودش می ره بالا بعد زایمان

مال من که یه ۵ سالی بود تا زایمان دومی بعد زایمان دومم خیلی بهتر شد

تو این ۵ سال اذیت نشدی؟موقع رابطه چی؟دهانه واژن بازتر میشه و دوتا گوشت یه جوریه .بیرون تر نیومد؟

من دیگه بچه نمی خوام یعنی موقع سزارین می تونه درستش کنه ؟آخه نگفت وقت سزارین می کشمش بالا.گفت خودش م ...

اگه افتادگی کم باشه خودش خوب میشه بعد زایمان 

بعد زایمان کگل رو انجام بده یه مدت میره بالا

مال من بعد زایمانم خوب نشد دکتر گفت بیا واسه عمل

اگه افتادگی کم باشه خودش خوب میشه بعد زایمان  بعد زایمان کگل رو انجام بده یه مدت میره بالا ما ...

پس اول و آخر باید عمل شیم .دکترم خیلی خونسرده باید بهش بگم همون موقع سزارین درستش کنه یه بار دیگه شکممو باز نکنه