2777
2789
عنوان

صبح شده این شب ...

1135 بازدید | 128 پست

بیاید از زمان هایی بگید که فکر می‌کردید آخر دنیاست و هیچ وقت مشکل حل نمیشه ولی نور برگشته به خونه قلبتون و همه چیز حل شده 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا زایمانم خیلی قرار بود ب مشکل بخور بیخود خودمو حرص دادم ولی قربون خدا برم همچی درست شد

خدای دانه های انار دوستت دارم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

زمان ازدواجم 

فکر میکردم همه چیز تمومه 

منی که همیشه پرانرژی و خنده رو بودم و تو بیمارستان کلا معروف بودم به خوش اخلاقی اصلا حال حرف زدن هم نداشتم 

معجزه من و خدای من، پدرم بود دقیقا دو شب قبل از محضر عقد گفت بیا این دفعه دیگه مشکلات رو حل نکن و بگو با همون مشکلات میخوام زندگیم رو پیش ببرم میدونم عاشقی و عشق بی نهایت قشنگه پس برو با همون مشکلات و عشق زندگیت رو پیش ببر و واقعا این یه امید خیلی قشنگ تو قلبم بود 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

موقعی ک کات کردم...انگاربه اخرخط رسیده بودم..فک میکردم تااخرعمرم فراموشش نمیکنم و دوباره عاشق نمیشم

زمان گذشت جوری فراموشم شد ک انگار هیچوقت اون ادم توزندگیم نبود و الان ک یادش میفتم ازخودم خجالت میکشم ک بخاطراون شخص خودمو اذیت کردم..

درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم لطفا درخواست ندین‌‌.