2777
2789
عنوان

دیر راه رفتن دخترم

357 بازدید | 26 پست

دخترم ۱۵ ماهشه الان ۳ ماهه با وسیله مثل مبل و اینا راه میره ولی خودش نمیتونه تز رو زمین بدون کمک بلند بشه باید دست بگیره به چیزی و اینکه وقتی خودمون سرپا نگهش میداریم وسط خونه تا ۵ دقیقه هم سرپا بدون کمک می ایسته گاهی ۱۰ تا ۱۵ قدم هم میره و بعد می افته بنظرتون کی راه میره نگرانم خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش همین ک با مبل راه می‌ره خداروشکر سالمه 

پسر من هجده ماهگی راه افتاد 

دومیم پانزده ماهشه مثل دخترته دیگه برام عادی شده نگران نیستم😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

من دخترم آخرای 16 ماهگی یک دفعه راه افتاد دیگه زمین نخورد. حتی تا یک سال و 8 ماهگی وقتی خواب بود نمیتونست خودش از زمین بلند شه 😁. الانم 7 سالشه. پسرم الان یک سالشه. تازه یاد گرفته بلندش کنیم انگشت هامون رو بگیره وایسه. ولش کنیم نقش زمین میشه

نگران نباش اگه توصحبت کردن مشکلی نداشته باشه راه میره پسر بزرگ منم ۱۸ ماهگی راه رفت الان ۱۲ سالشه در حسرت اینم که چن دیقه یه جا بشینه از بس که پر جنب وجوشه

برای قبولی دخترم ریحانه تو کنکور میشه دعاکنین🥰🥰