2777
2789
M چی؟ بنظرت m12 یا m11 خوبه؟ تو m گوشی در حد ۴ میلیون سراغ نداری؟

خواهرم m 12خرید خیلی راضیه اون تعمیر کار گفت روزی نیست چندتا aنیارن واسه تعمیر 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همه میپرسن کدوم مدل موبایل، لپتاپ و یا ... رو بگیریم در حالی که نمیگن چه چیزایی مدنظرشونه!

شاید برای شما به فرض داشتن سنسور IR یا دماسنج یه نیاز باشه. شاید بخواین باهاش گیم بازی کنین و کلی کاربری مختلف دیگه.

بهتر بود در کنار مدل هایی که پیشنهاد دادین کاربری که میخواین داشته باشین رو هم توضیح میدادین.

عه؟پس همون m12 میگیرم میگن صفحشم نور پردازیش بهتره

اره عالیه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
همیشه همه میپرسن کدوم مدل موبایل، لپتاپ و یا ... رو بگیریم در حالی که نمیگن چه چیزایی مدنظرشونه! شا ...

کاربرش مثلا اثر انگشت یا دوربین خوب هنگ نکردن گوشی نور پردازی خوب اینا هر قابلیتی ک یه گوشی خوب میتونه داشته باشه شما اگه در حد ۴ میلیون گوشی سراغ داری معرفی کن

چه مدلی پیشنهاد میکنی شما؟

A50

a51مامانم داره خوبه جدید گرفته فک کنم 6 یا کمتر بیشتر

A71 و a21 هم خیلی خوبه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂