2777
2789

بچه بودم دلم میخواست اتاقم مثل همکلاسیام،مث دختر همسایه، مث دوستم،صورتی باشه.دیوار رنگ شده صورتی با فرش صورتی
ولی پدر و مادرم مثل همیشه هیچ توجهی به من و نظرم نکردن و نظر خودشونو اعمال کردن. رنگی که ازش متنفرم انتخاب کردن واسه موکت اتاقم.

حسرتش تا الان رو دلم مونده. الان دیگه خودم اتاقمو تغییر دادم و یه دستی بهش کشیدم

ولی چه فایده؟! الان دیگه کسی اطرافم نیست. کسیو ندارم که دعوتش کنم. دیگه مثل اون دوران بچگی، ذوق و شوقی واسش ندارم💔💔 هرچیزی به وقتش قشنگه

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

کاشکی در حد همون رنگ اتاق بود 🙃

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

دلم میخواست بچه که بودم برا یه بارم که شده اسکیت بازی کنم.ولی نشد.یا نزاشتن نمیدونم.

با اینکه همهههه چی داشتم.همه چییی.

ولی همیشه غم نداشتن اسکیت تو دلم موند.

الان بزرگ شدم.بخوام باهاش بازی کنمم شاید زشت باشه.

ولی هنوزم عشقه فرسودش تو قلبم هست.

برا هیچی ذوق ندارم 

دقیقا الان هرچقدر فکر کردم دیدم هیچی خوشحالم نمیکنه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
دلم میخواست بچه که بودم برا یه بارم که شده اسکیت بازی کنم.ولی نشد.یا نزاشتن نمیدونم. با اینکه همههه ...

چندسالته

کل دوران دبستان و راهنمایی و دبیرستان با این که دلم میخواست دوستامو دعوت کنم خونمون، خجالت میکشیدم. انقدر اتاقم زشت بود. انقدر زشت که حتی خودمم دوسش نداشتم💔

دبیرستان یکی از همکلاسیام اومد خونمون. اومد تو اتاقم، یه نگاهی به در و دیوار اتاقم انداخت و گفت چقدر اتاقت زشته!

اتاق خودش خیلی خوشگل بود.

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
۱۹

اوف من ۱۹ بودم هم دوچرخه هم اسکیت جفتشونو بازی میکروم🤦‍♀️

شغل مورد علاقم ایوای چندساله براش دارم میدوام یروزی برای پول بود و علاقه ی شدیم به شغلش الان دیگ به پولش نیازی ندارم فقط میخام داشته باشمش اونهمه تلاشی ک کردم بی نتیجه نمونده باشه همین