2777
2789

تا الان خیلی خواستگار سنتی بوده که حتی نذاشتم به دیدار اول هم برسه 

اما امروز دیگه مامانم این یکی رو گفت حداقل یک بار فرصت بده هم دیگه رو ببینید

تک بچس پسر خوبیه خونه داره ماشین داره سنش خوبه و شغلش خوبه کلا اوکیه (جزئیات رو نپرسیدم و نمیدونم) 

اما دلایل من رو بشنوید ببینید حق دارم یا این که نه باید به زندگیم فرصت بدم و انقدر خودم رو منزوی نکنم  ؟ 

صبر کنید بگم شرایط خودم رو چون طولانی میشه پست اول نمیخونید

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گذاشتی منم لایک کن. 

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔

بقیشو نشنیده میگم حق با مامانته.خب شرایط تو چیه.چزا یه فرصت نمیدی حداقل ببینی مگه رییس جمهوری 

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر

شرایط خودم 

تک بچم مامان بابام جدا شدن 

دختر خوبیم و کلا خیلی همه دوستم دارن 

سر به راهم و همیشه درس خون 

از لحاظ تحصیلات رتبه ی زیر 300 کنکور سراسری بودم و تو یکی از  بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم و عضو کانون نخبگانم 

خاله زنک نیستم 

هیچ وقت با کسی مشکلی نداشتم 

اخلاقم خوبه و کلا تو فاز دعوا و اینا نیستم 

قیافم اوکیه 

تا عید 1402 برای کاراموزی وکالت میرم و خب طبیعتا درامدم خوب میشه 

اما دلیل و نقصی که دارم و اجازه نمیدم خواستگار بیاد چیه؟ 

من تقریبا نزدیک به 7 ساله که مشکل شنوایی دارم 

تعداد خیلی محدودی از اطرافیانم میدونن این داستان رو 

از اون وقت تا حالا خیلی خودم رو زندانی کردم جایی نمیرم با کسی حرف نمیزنم و کلا به شدت منزوی شدم 

تا قبل اون زبر و زرنگ بودم تمام کارای اداری خونه با من بود تو جامعه بودم و.... 

و خب خیلی روحیم حساسه و یک مقداری هم غرورم زیادیه 

نمیتونم اجازه بدم خواستگار بیاد و بهش بگم من مشکل شنوابی دارم و بعد بگه وای نه و اصلا و یا با ترحم بهم نگاه بشه 

و خب خیلی روحیم حساسه و یک مقداری هم غرورم زیادیه  نمیتونم اجازه بدم خواستگار بیاد و بهش بگم م ...

حق داری 

اما چرا درمان‌نمیکنی؟؟

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

استادمون میگفت دختر خوب شاگرد من کاملا بینایی نداشت و الان ازدواج کرده و دوتا بچه داره 

تو چرا نمیخوای به زندگیت فرصت بدی؟ 

ولی خب نمیشه دیگه نمیتونم یعنی حس میکنم این قضیه جلوی پیشرفت تو همه ی ابعاد زندگیم رو گرفته