2777
2789
عنوان

بچه خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 48 پست

مگه پدر نداره ازش مراقبت کنه؟؟؟

بمیزم نمیدونم من بودم اگه پدرش بی مسئولیه بچه خواهرمو بزرگ میکردم مگه میشه ادم بگذره از بچه خواهرش

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کاشکی تو نگهش داری هر چی باشه تو مثل مامانش دوسش داری بوی مامانشو میدی باباش اگ خرجشو میده تو نگهش دار 🥺

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
گناه داره خوب فکر کن دوتا بچه داری خواهرزاده هم عین بچه خود آدمه...اابته اگه همسرتون راضی نیس یه حرف ...

اینکه همسرم راضی نیست صد در صد .ولی دلم خیلی میسوزه براش میگم یعنی گناه میکنم چون بشدت به من و دخترم وابستس ولی باهم کنار نمیان

((((بیاد اولین دیدار)))

من عاشق خواهرزاده هامم ان شاءالله که همیشه سایه پدر مادرشون بالا سرشون باشه ولی اگر جای شما بودم خودم داوطلب میبودم برای بزرگ کردن خواهرزادم و عشق میکردم بتونم بش محبت کنم

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
عزیزم کاشکی تو نگهش داری هر چی باشه تو مثل مامانش دوسش داری بوی مامانشو میدی باباش اگ خرجشو میده تو ...

باباش اصلا هیچ خرجی نمیکنه فقط پی رفیق بازی خودشه

((((بیاد اولین دیدار)))
اینکه همسرم راضی نیست صد در صد .ولی دلم خیلی میسوزه براش میگم یعنی گناه میکنم چون بشدت به من و دخترم ...

اگه عذاب وجدان داری نگهدارش 

طفلی کسیو نداره فک کن بچه خودته الان خالش قراره نگهدارش 

این اسمو گذاشتم صرفا جهت خندت 😉
بخاطر اینکه با دختر من ناسازگاره باهم کنار نمیان همش دعوا و بزن بزن

اگه حوصلشو دارید یه مدت سعی کنید روابطشون خوب بشه باهم ببریدشون بیرون کلاس های مختلف شاید بهتر شد رابطشون مثل 2تا خواهر

به نام خداوند رنگین کمان...
بخاطر اینکه با دختر من ناسازگاره باهم کنار نمیان همش دعوا و بزن بزن

یک کم صبر کن خوب میشه 

هنوز خیلی کوچیکه 

صبور باش خواهر من

به چشم بچه ی خودت بهش نگاه کن

همینه که میگن  بچه ی بی مادر مثل خاک توی کوچه هست

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
اینکه همسرم راضی نیست صد در صد .ولی دلم خیلی میسوزه براش میگم یعنی گناه میکنم چون بشدت به من و دخترم ...

البته کلا حتی منی که دوتا بچه دارم خیلی زیاد دعوا میکنن

خودتون هم احتمالا با خواهرتون کلی دعوا میکردین