خواهرم فوت شده یه بچه ۴ساله داره که به خانواده مادری خیلی وابستس مادرم تنهاست و من با مادرم زندگی میکنم خودم یه دختر۶ساله دارم ولی قادر نیستم بچه خواهرمو بزرگ کنم درضمن خواهرزادم پدر داره ایا بنظرتون من گناه میکنم که دل یه بچه رو میشکنم و میگم نمیتونم تورو نگه دارم
بمیزم نمیدونم من بودم اگه پدرش بی مسئولیه بچه خواهرمو بزرگ میکردم مگه میشه ادم بگذره از بچه خواهرش
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم کاشکی تو نگهش داری هر چی باشه تو مثل مامانش دوسش داری بوی مامانشو میدی باباش اگ خرجشو میده تو نگهش دار 🥺
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
من عاشق خواهرزاده هامم ان شاءالله که همیشه سایه پدر مادرشون بالا سرشون باشه ولی اگر جای شما بودم خودم داوطلب میبودم برای بزرگ کردن خواهرزادم و عشق میکردم بتونم بش محبت کنم