2777
2789

۵ سالو یک ماهشه لباس پسرونه دوست داره🥺یعنی امکان داره علاقش عوض بشه🥺خدایا کمکم کن🙏میشه برام دعا کنید خدا حال دلمو خوب کنه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت کارتون پرنسسی براش دانلود کن،هی براش شعرهای دخترونه بخون ذائقه اش رو بکش سمت  لباس دخترونه و جیگیلی فینگیلی های دخترونه و البته حواست باشه با کی رفت و آمد دارین سعی کن هم بازی های دختر داشته باشه خودش کشیده میشه سمت وسایل دخترانه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تا چند سالگی اینجوری بودین؟

یادمه تا اول راهنمایی پریود ک شدم خانومانه تر شدم 😂البته منم مامانم ب زور لباس پرنسسی تنم میکرد بیشتر حرصیم میکرد حس میکردم ی چیزع ممنوع شده باید حتما پسرونه باشم لج میکردم به دخترت خیلی گیر نده شاید لباس چسبونو دخترونه دوست نداره واقعا

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....