2777
2789
عنوان

به نظرتون این مرده؟؟

250 بازدید | 21 پست

بچه ها توی یه تاپیک ازمون پرسیده بودن چند وقت یک بار عشقتونو میبینین گفتم ما زود به زود نمیتونیم ببینیم ولی وقتی میبینیم یک روز پیش همیم 

بعد یکی درخواست داد اسم اکانت خانوم بود قبول کردم گفت مکان کجاست حالا خونه اونا یا خونه شما:/

گفتم مکانی نیس ما بیرون دور میزنیم و بعد دیگه جوابشو ندادم 

نوشت چقد تو رفاقت مجازی سردی گفتم نه دوست ندارم اینجا معلوم نیس کی کیه خوشم نمیاد قسم خورد خانومه بعد گفت عکسمو میزارم توام بزار یه عکس اپلود کرد منم بلد نبودم آپلود کنم گفتم تاپیک اخرم میزارمش (عکس برام مهم نیس) بعدم گذاشتم بعدش بهم‌میگه قول بده اپلود عکسو یاد بگیری باشه؟؟؟؟!

چرا اخه مگه بازم عکس میخواد 

حس میکنم مرده😭

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

چیز خاصی نشده ک😐جوابش نده

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا 

معلومه که مرده 

تو چه ساده ای 

دوستیشو لغو کن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وااا  معلومه که مرده  تو چه ساده ای  دوستیشو لغو کن

لغوم بکنم هی تو تاپیک هام چیز مینویسه راهی نیس بفهمیم مرده یا نه 

نینی یارا نمیفهمن؟؟

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
لغوم بکنم هی تو تاپیک هام چیز مینویسه راهی نیس بفهمیم مرده یا نه  نینی یارا نمیفهمن؟؟

نه راهی نیست 

از روی کامنتاش خودت میتونی بفهمی 

بزارش تا بچه ها گزارش بزنن بترکه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یک دوره توجیهی آشنایی با فضای مجازی باید پیش نیاز عضویت باشه تا برای همه جابیفته که جنسیت هیچ کس در ...

اما این نظر همه نیس بعضی مردا سواستفاده میکنن

نه راهی نیست  از روی کامنتاش خودت میتونی بفهمی  بزارش تا بچه ها گزارش بزنن بترکه

میشه گزارش بزنی تاپیکم بترکه؟؟

شک نکن مرد هس😟

عزیزم بی زحمت گزارش بزن بترکه تاپیکم

ولش کن منم یه سوال پرسیدم بعد یکی درخواست داد حس کردم مسائلو داره میمیره سمت جنسی دیگه صحبت نکردم با ...

عزیزم گزارش میزنی تاپیکم بترکه؟

وااا  معلومه که مرده  تو چه ساده ای  دوستیشو لغو کن

میشه گزارش بزنی تاپیک تعطیل بشه

واای منم  یکی اومد درخواست داد با کاربری زن گفت من عاشق س...گروهی ام جوابشو ندادم😑

وای چقد بد 

عزیزم میشه گزارش بزنی بترکه تاپیکم؟؟