ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه! نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖! به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه میدونم والا من تا حالا زیاد سونو شدم هیچکدوم این حرف بهم نزدن که این اقا میگفت اونجایی که سونوکردنش قبول داشتم بهم نوبت ندادمجبور شدم برم یه جا دیگه
یکی دیگه هم هست اسمش یادم نمیاد ، اون میگه بیاید تو تاپیک خودم تا بهتون بگم ، اسمش یادم نیست برات تنگ کنم ، ولی همین که تگ کردم عالیه کارش ، جواب داد منو تگ کن
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اسی عزیزم شما وزنت بالا بود که بارداز شدی ؟ منم اقدام هستم ولی وزنم پایین نیست ، البته چربی شکمی زیا ...
من الان ۸۰ تا هستم .برا اولی که باردار شدم ۱۰ کیلو وزن کم کردم مدام پیاده روی داشتم با دو دوره دارو باردار شدم.عزیزم چندکیلو کم کنی شوک به بدنت وارد میشه برا بارداری بهتره