2777
2789

حسم میگ دختره

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@شیرینبیاااان  

ایشون از رو نقطه ناب تشخیص میده عالی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه کلیپ دیدم از فرم شکم تشخیص میداد.

اگه شکم برجسته باشه دختره و اگه بچه اون پایین تو خودش جمع شده باشه (شکم کشیده شده به سمت پایین) پسر.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
واقعا چربی داری یعنی چی 

چه میدونم والا من تا حالا زیاد سونو شدم هیچکدوم این حرف بهم نزدن که این اقا میگفت اونجایی که سونوکردنش قبول داشتم بهم نوبت ندادمجبور شدم برم یه جا دیگه 

اسی عزیزم شما وزنت بالا بود که بارداز شدی ؟ منم اقدام هستم ولی وزنم پایین نیست ، البته چربی شکمی زیاد ندارم ، ولی خب وزنم بالاست ، هیکلم درشته

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
حالا خدا کنه همین که تگ کردی بیاد ببینم چی میگه

یکی دیگه هم هست اسمش یادم نمیاد ، اون میگه بیاید تو تاپیک خودم تا بهتون بگم ، اسمش یادم نیست برات تنگ کنم ، ولی همین که تگ کردم عالیه کارش ، جواب داد منو تگ کن 

اسی عزیزم شما وزنت بالا بود که بارداز شدی ؟ منم اقدام هستم ولی وزنم پایین نیست ، البته چربی شکمی زیا ...

من الان ۸۰ تا هستم .برا اولی که باردار شدم ۱۰ کیلو وزن کم کردم مدام پیاده روی داشتم با دو دوره دارو باردار شدم.عزیزم چندکیلو کم کنی شوک به بدنت وارد میشه برا بارداری بهتره

من الان ۸۰ تا هستم .برا اولی که باردار شدم ۱۰ کیلو وزن کم کردم مدام پیاده روی داشتم با دو دوره دارو ...

مرسی عزیزم ، منم چند وقته پیاده روی رو شروع کردم، توکل به خدا 😘😘

من تگ کردن بلد نیستم ولی ریپ میزنم بهت میگم چی گفته

مرسی عزیزم ، ریپ هم عالیه 😘😘

تگ هم راحته کافیه اول یدونه @ بزنی ، بعد بدون فاصله نام کاربریمو بنویسی ، چندتا حرفش رو تایپ کنی خودش چندتا اسم رو پیشنهاد میده ، منو انتخاب کن ، 

اینجوری 

@sunnyforever