2777
2789
عنوان

موندم وسط دو نفر بیاین کمکم کنین🥺

375 بازدید | 34 پست

خواهشا تا اخرش بخونین بعد نظر بدین

من ۶ ماه با یکی دوست بودم قرار بود فعلا از ازدواج حرف نزنیم تا همو بشناسیم بعد ی بار دعوامون شد و کات کردیم دو سه ماه گذشت عید شد بهم تبریک گفت و باز دیگ ارتباطی نبود.

تا اینکه تو همین ماه ی روز دیدم گوشیم زنگ میخوره برداشتم دیدم خودشه گفت دارم میرم عمل حلال کن و اینا ی عمل سرپایی ساده بودولی  هی شوخی میکردالکی  میگفت قلبم شکسته میخام قلبم عمل کنم ازین حرفا یجوری حرف میزد ک میخاد برگرده 

بعد روز عملش منم چون خبر داده بود ی زنگ زدم‌حالش پرسیدم بعد اونم چندباری پیامی حالش پرسیدم چون سردرد شدید داشت همش میگفتیم بخاطر بی حسیه دیگ اخرین بار ک گفت یکم بهتر شدم منم دیگ پیامی ندادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه داشتم با این‌خواستگار اشنا میشدم اونم شدیدا ازم خوشش اومده ک ی روز برادر اون که عمل کرده بود پیام داد ک تو بیمارستانه و مغزش عمل کرده حالش بده منم شنیدم حالم بد شد فرداش رفتم بیمارستان ملاقاتش دیدم سمت راستش فلج شده تکلمشم رفته😭

ازون موقع ک دیدمش حالم بده داغونم میترسم فکر کنه بخاطر شرایطش تنهاش میزارم چه میدونستم این بلا سرش اومده بخاطر اون خبری ازش نیس خواستگارمم دارم رد میکنم اونم همه جوره منو میخاد میگم نه دیونه میشه هرکاری میکنه 

الان نمیدونم اصلا دوست پسر سابقم چه فکری نسبت بهم داشته اصلا اگ ب پاش بمونم چی میشه فعلا فقط میدونم نمیتونم تو این شرایط تنهاش بزارم ازینورم دلم واس خواستگارم میسوزه دلش میشکنه چیکار کنم اخه😭

اون تورو ول کرده زندگیتو بخاطر هیشکی خراب نکن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

تو باهاش کات کردی برا یه دلت سوختن زندگیتو خراب نکن اگه خواستگارت خوبه و میخوایش بچسب ب همون از زندگی های اینجا درس بگیر بعضیا چقد بعد بدبخت شدن 

تو باهاش تموم کردی هیچ مسئولیتی نداری وخیانتم حساب نمیشه شمارتم عدض کن اگه میتونی