2777
2789
عنوان

بچه برادرم خیلی اذیتم میکنه

323 بازدید | 17 پست

من حدودچهارماه بچه ام به دنیااومده شوهرپ یکم اوضاع مالی بدشده وشرایط خوبی نداریم چندوقته بیکاره دیگه فشاربهم میادمیام خونه بابام برای خوردوخوراک بیشتریاوقتی شوهرم میره سرکارمیام خونه بابام خیلی حساس هستم روی بچه ام که مریض نشه یاتمیزش میکنه بچه برادرم همش میادباپاروی گهواره بچه ا یاروی لباساش باپامیره همش بوسش میکنه هرچیم بهش میگم نکن گوش نمیکنه مادرشم محل نمیده میگه مگه میخوابچه ات روبخوریم اصلانظافت رورعایت نمیکنه برادرزاده ام وتامیرم دنبال کاری میام میبینم بچه روازخواب بیدارکرده وبچه توبغلشه میترسم بچه ام ازدستش بیوفته تاحرفیم میزنم برادرم وزن برادرم ناراحت میشن دیگه خسته شدم گریه ام میگیره ازبرادرزاده نه سالش هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرت خونه و زندگی نداره

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

مادرت و زن داداشت باهم زندگی میکنن؟شرایط سختیه الهی دست و بال شوهرت باز بشه شمام ارامش داشته باشی 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

مثل دختر خواهرشوهر منه. همش میگه بچه باید بغلم باشه. شوهر و خواهرشم میگفتن بده . منم هی ازش میگیرم میزارم یه بارم بچم از رو پاش انداخت بچه سه ماهم کلی گریه کرد ترسیده بود😐

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

دوبار دعواش کن و اخم بفهمه

۹ سالشه باید عقلش برسه وقتی میگی نکن یعنی چی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

مادرت و زن داداشت باهم زندگی میکنن؟شرایط سختیه الهی دست و بال شوهرت باز بشه شمام ارامش داشته باشی&nb ...

نه عزیزم جداهستن اتفاقاخونه داداشم وضعش خیلی خوبه ولی خوب شبادیگه همه خونه بابام جمع هستیم منم دست خودم نیست وسواس دارم بچه برادرم هم واقعانظافت رورعایت نمیکنه مثلادستش روکف روشویی میزاره آب بازی میکنه بعدمیاددست میزنه به بچه من خوب واقعااذیت میشم روشوی محل دست شستن هست 

نه عزیزم جداهستن اتفاقاخونه داداشم وضعش خیلی خوبه ولی خوب شبادیگه همه خونه بابام جمع هستیم منم دست خ ...

درکت میکنم و بهت حق میدم کاش مادروپدر و برادرت هم یکم بیشتر درکت کنن خانواده اگه توروزای سخت به درد ادم نخوره پس چه فرقی با غریبه داره

بعدم به نه ساله واقعا عقلش میرسه  وکاراش از روی حسادت کودکانه و جلب توجه هست 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

دقیقا درکت میکنم با این تفاوت که من خونه ام هم جدا بود و اصلا پیش مادرم نبودم بچه های داداشم وقت و بی وقت اونجا بودند فکر کن مادرشون میومد اونا رو می ذاشت پیش منی که تازه زایمان کرده بودم تلویزیون و تا آخر زیاد میکردند دائم سر یخچال بودند همش سر و صدا میکردند بچه بیدار میشد یه وضعی بود اصلا آخر به مادرم گفتم به عروست بگو بچه هاشو نفرست اونجا تازه ناراحت هم شده بود ولی دیگه نیومدند 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.