بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل دختر خواهرشوهر منه. همش میگه بچه باید بغلم باشه. شوهر و خواهرشم میگفتن بده . منم هی ازش میگیرم میزارم یه بارم بچم از رو پاش انداخت بچه سه ماهم کلی گریه کرد ترسیده بود😐
تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
مادرت و زن داداشت باهم زندگی میکنن؟شرایط سختیه الهی دست و بال شوهرت باز بشه شمام ارامش داشته باشی&nb ...
نه عزیزم جداهستن اتفاقاخونه داداشم وضعش خیلی خوبه ولی خوب شبادیگه همه خونه بابام جمع هستیم منم دست خودم نیست وسواس دارم بچه برادرم هم واقعانظافت رورعایت نمیکنه مثلادستش روکف روشویی میزاره آب بازی میکنه بعدمیاددست میزنه به بچه من خوب واقعااذیت میشم روشوی محل دست شستن هست
دقیقا درکت میکنم با این تفاوت که من خونه ام هم جدا بود و اصلا پیش مادرم نبودم بچه های داداشم وقت و بی وقت اونجا بودند فکر کن مادرشون میومد اونا رو می ذاشت پیش منی که تازه زایمان کرده بودم تلویزیون و تا آخر زیاد میکردند دائم سر یخچال بودند همش سر و صدا میکردند بچه بیدار میشد یه وضعی بود اصلا آخر به مادرم گفتم به عروست بگو بچه هاشو نفرست اونجا تازه ناراحت هم شده بود ولی دیگه نیومدند
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.