2777
2789
عنوان

‌کار بدی کردم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت که تکلیفش مشخصه.....  باید بره روانپزشک..... 

ولی شما معتقدی بچه این همه صحنه های دعوا و کتک خوردن و داد فریاد و... رو ببینه ولی فقط پارکش رو بره؟ 

به نظرم بیشتر دنبال ثابت کردن خودتون بودین تا تفریح بچه..... 

بهتر نبود به جای لجبازی یه تفریح آرامبخش دیگه رو انتخاب میکردی برای بچه تا این همه تشنج نبینه طفل معصوم؟! 

دلش پر بوده رو شما تخلیه کرده 

از نظر من نه کار اشتباهی نکردی و این صبوری شما قابل تحسینه 

زودتر این اختلاف رو برطرف کنین وگرنه  روح و روان نه برای شما نه خودش و نه اون طفل بی گناه میذارید 

با هم صحبت کنین یا مشاور 

خونواده ها متوجه نشن بهتره چون هم نگران میشن هم ممکنه دخالت و بی احترامی و جبهه گیری ها پیش بیاد

با مشاور در میون بذارین اینطور که شما گفتی گویا همسر پرخاشگر هسش کمی حالا ممکنه بی تقصیر هم باشه از فشار کار و این چیزا ولی بازم ضربه وارد میشه و بنابراین باید حلش کنین  

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نمیادمشاور حرفم نمیرنه

خودت برو مشاور  و مسئله رو مطرح کن و راهکار بخواه 

چاره ی کارتون سازش هسش و کمی سیاست از سوی شما 

اگه هر دو قدرت طلب باشین این موضوع بیخ پیدا میکنه 

باید کمی کوتاه بیاین 

برای آرامش خودت 

و آینده بچت 

یکم کنار بیا (نه که بذاری زور بگه ها نه، ینی  با سیاست پیش برو دیگه اختلاف هم پیش نمیاد) ولی اگه دیگه طاقت نداری باید راه دیگه ای رو انتخاب کنی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خودت برو مشاور  و مسئله رو مطرح کن و راهکار بخواه  چاره ی کارتون سازش هسش و کمی سیاست از ...

مثال میزنم 

یه بنده خدایی انقد مشکل روانی داشت که همش با اعضاي خونواده اش دعوا و کتک کاری داشت ینی با خواهرش و بابا و مامانش، به شدت پرخاشگر بود دعوا ی خیابانی هم داشتش به قدری شر بود که از مدرسه هم اخراج میشد کلا بی اعصاب 

بعد از ازدواجش، من به شخصه ندیدم که با همسرش بد رفتار کنه تازه از خانومش حسابم میبره و حرفشو گوش میده 

آخه طبقه پایین خونه ی ما زندگی میکنن 

حدود 6 سال از ازدواجشون میگذره 

هر چند که خشمی که تو وجود یه سری ها هسش برمیگرده به وراثت و تربیت و محیط و مزاج و این موارد 

اما بازم ایشون بلد بود چطور مهارش کنه و مثل موم تو دستش دارتش

ولی اگه بازم اهل سازش نیستی باید با مشاور حلش کنی یا راه دیگه رو که خودت میدونی  اجرا کنی