2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از اول اینجوری نبود از ۳ سال و نیم بر اثر ترس فکر کنم لکنت گرفت

لکنت بر اثر رشد کند کودک یا ژنیتیکی یا اختلال در کنترل گفتار و یا اسیب مغزی و یا اسیب احساسی به وجود میاد باید ببینی بچه ات براثر چی لکنت گرفته ک الان شما میگید ترس...اگ بر اثر ترس باید نزارین چیزای ترسناکی ببینی مث کلیپها یا پیشش از چیزای ترسناک صحبت نکنید و تنهاش نزارید و چه چیزی خیلی کمک میکنه ک لکنتش خوب بشه یکی اینکه ببرش ت جمع با همسن سالاش دوم اینکه گفتار درمان ببریش سوم اینکه هر وقت میخواد چیزی را براتون تعریف کنه یا باهان حرف بزنه بگو آروم اروم بگو فک کنم دوره اش 6 ماه باشه اگ بیشتر از 6 ماه هس حتما ب پزشک مراجعه کنید

ممنون که جواب دادین  ریدش خوب بود مشکل جسمی نداشت الان همش استرس داره و هیجانش زیاد هست تند تند صحبت میکنه و پرخاشگر و عصبی از ۳ سال ونیم لکنت گرفت قبلا چند جلسه رفتم مرکز تقی زاده تهران دگه کرونا شد نتونستم برم