2777
2789

شنیدم تو یخچال بزاری دیر خراب میشه راسته؟ 

کجا بزارم ک زود خشک نشه

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم گرون تر بگیر ولی مارک خوب .دیرتر خشک میشه و رو ناخن بهتره.مپ تو کشو میز ارایشم میزارم.بیشتر از یه سالم میمونن و خشک نمیشن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

درشو سفت ببندی خراب نمیشن

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

توی قفسه کمد. چند تا لاک ایرانی مارگ آتوسا داشتم بعد از پنج سال مثل روز اول تازه بودن. ولی اکثرا هر چقدرم گرون باشه بعد از یه سال خشک و خراب میشن

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
لاخن چیه؟ لاک؟جلو میز توالت میزاریم

وای چی نوشتم😳😂

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
یخچال ، چهارسال پیش چن تا از اونموقع مونده انگاری تازه خریدی 

واقعا،مرسی گلم