2777
2789
عنوان

کارم بد بود؟؟شما بودی چکار میکردی؟

738 بازدید | 62 پست

دیشب تا ۱۲ نشستیم با دخترم اقا از سرکار بیاد قبلش دوش گرفتم حسابی بخودم رسیدم دخترم هر ساعت میپرسید بابا کی میاد بلاخره اقا تشریف اورد ۱۲ نیومده شروع کرد بیخود و بی جهت گیر دادن و تیکه پروندن حالمو گرفت هیچی نگفتم دخترم رفت سمتش گفت بابا بیا لگو هامو ببین چیدم رفت ببینه که به ۵دقیقه نرسید داد دخترمو دراورد هی میگفت بابا خراب نکن گفتم خراب نکنیا کلی زحمت کشیده اخرم با گریه اومد گفت بابا خراب کرد وقتی گریه کردم بهم گفت گمشو از جلو چشمم

گفتم عیب نداره بیا بریم درستش کنیم باز و با شوهرم قهر کردم اونم رفت پای گوشیش تا ساعت ۳شب

بچمو میخابوندم هی میگفت بابا چرا نمیاد پیش ما

صبحم پاشدم ناهار گزاشتم بچمو اماده کردم ببرم پارک شوهرم خواب بود پاشد یه شری راه انداخت که لازم نیست حق نداری بری منم گوش ندادم اومد با مشت زد تو سرم و صورتم جلو بچه هیچ واکنشی ندادم که نترسه اخه میترسه از گریم دست بچرو گرفتم رفتیم دم در کفش بپوشیم گرفت دخترمو پرت کرد تو کیف منم کشید شالمم دراورد درم بست بچه از وحشت جیغ میکشید که مامانمو مبخام مجبوری درو باز کرد رفتم تو

گفتم یا خودت ببر یا میبرم بچه گناه داره دیدم محل نداد باز اومدم برم نزاشت بچه رو بغل کرد بوسید دخترمم پسش زد بعد اون رفت دسشویی منم بچه  و ورداشتم زدم بیرون الان اومدم خونه کار بدی کردم؟موقع رفتنم درو باز کرد گفت دیگه اسممو نمیاری گفتم تا الان اسمتو اوردم و این بساطم بود ازین به بعد نمیارم ککمم نمیگزه

چرا اینجوری میکنه شوهرت ؟؟؟؟؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که در مقابل وحشی بازیاش سکوت می‌کنی خوب نیس  چون پرروتر میشه  همین الانشم بچه از نظر ...

سکوت نمیکنم جرات نداره دست بزنه بهم اگه چیزی میگفتم الان دخترم وحشت میکرد از ترس 

بجایی که بقیه کمک کنن مشکلتون حل بشه همش میگن خوب کاری کردی... دیگه نرو توی اون زندگی و از این حرفا... 

بابا به فکر خودتون و زندگی و بچتون باشید با هم بسازید هر کدومتون یه کم کوتاه بیاین