2777
2789

حس میکنی دیگه... فقط خجالتی بودنش رو پای بی علاقگیش نزار

بحث کردنش رو پای بی علاقگیش نزار

خودت حس میکنی

درخواست ازدواجت هم واضح بهش بگو 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختری که علاقه داره حسود میشه روت ،حساس تر میشه ،سعی می‌کنه بهت نزدیک شه ،کمکت می‌کنه و...

والا یه حسادتی داره اما 

در کل نمیدونم با خودش چند چنده یه روز میاد یه روز میره یه روز چپه یه روز راسته یه روز احساس میکنی بهت علاقه داره یه روز احساس میکنی ازت متنفره 

وقتی. چشم تو چشم بشید باهاش سریع روش میگیره

جلوی شما همیشه لبخند ملیحی رو داره

وقتی شما صحبت میکنین در جمع به خوبی گوش میده

همش با روسری و لباسش ور می‌ره تا جلوی شما مرتب بنظر برسه

نسبت به دخترهای اطرافتون حساسه

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭
والا یه حسادتی داره اما  در کل نمیدونم با خودش چند چنده یه روز میاد یه روز میره یه روز چپه یه ...

خب اینی که شما میگین یعنی حس نکردین 

ازش سوال کن واضح بگو بهم علاقه داری؟ 

من راستش به چیزی که به قلب ادم خطور میکنه بیشتر کار دارم تا سیاستی که ادما خرج میکنن... بنظرم رو خودتون کار کنین بتونین گفتگو سازنده مدیریت کنین تو یه فضای دوستانه باهاش حرف بزنین فلان رفتارت من فلان برداشت کردم میخام بدونم علاقه داری یا نه

میترسم طرف دم دمی مزاج باشه یا پرتوقع 

شاید خودت چیزی گفتی یا کاری کردی طرف اینطوری برخورداش متغیر میشه

طرف من تو شوخیاش حرفایی میزد به کل از چشمم میفتاد واقعا مستاصل میشدم بارها بهش میگفتم این حرفا رو نزن باز تکرار میکرد توجیه میکرد

من یروز جذبش بودم یروز میترسبدم فرار میکردم رابطه تکلیفش  معلوم نی چرا بمونم

با اینکه علاقه داشتم رفتار و حرفای خودش باعث سرد و گرم شدن من میشد

خب اینی که شما میگین یعنی حس نکردین  ازش سوال کن واضح بگو بهم علاقه داری؟  من راستش به چ ...

والا خیلی ازش سوال کردم ولی هیچ وقت جواب درست حسابی نداده 

یه بار کات کرده بود برگشت الان دوباره کات کردیم نمیدونم واقعا چیکار کنم. خیلی دوسش دارم الانم دم کنکورم ولی با این حالی که من دارم نمیتونم درس بخونم کلا زندگیم رو هواس 

والا خیلی ازش سوال کردم ولی هیچ وقت جواب درست حسابی نداده  یه بار کات کرده بود برگشت الان دوبا ...

دم کنکور به علاقه و اینا فکر میکنن؟؟ یه دوستی در حد همکلاسی و ایناست دیگه

واقعا تو این سن این چیزا چیه

ببخشیدا

ادم تو شرایطی نیس خودشو کنترل کنه عاقلانه تصمیم بگیرخ

ببخشید فکر کردم با یه اقای ۳۰ ساله دارم حرف میزنم

برو بچه جون سر درس و مشقت

دم کنکور به علاقه و اینا فکر میکنن؟؟ یه دوستی در حد همکلاسی و ایناست دیگه واقعا تو این سن این چیزا ...

اولا برو بچه جون که محترمانه نیس خانوم. من بابام تو ۱۸ سالگی با مادرم ازدواج کردن 

آقای ۳۰ ساله دردش بیشتره یا چی؟😂

دم کنکور به علاقه و اینا فکر میکنن؟؟ یه دوستی در حد همکلاسی و ایناست دیگه واقعا تو این سن این چیزا ...

ماشالا ۳۸ سالتونه از شمام انتظار نمیره کمکی از دستتون بربیاد بالاخره زمان شما ازدواج سنتیو اینجور چیزا رواج داشته فک نکنم از رابطه های امروزی زیاد سر در بیارین😉🤣

ماشالا ۳۸ سالتونه از شمام انتظار نمیره کمکی از دستتون بربیاد بالاخره زمان شما ازدواج سنتیو اینجور چی ...

ربطی به سن بالا نداره ....ولی واقعا الان شما تو سنی هستی که از روی احساسات تصمیم میگیری 

خواهرم رفتی ویران شد این خانه.... 🖤🖤🖤https://abzarek.ir/service-p/msg/538892
ربطی به سن بالا نداره ....ولی واقعا الان شما تو سنی هستی که از روی احساسات تصمیم میگیری 

ممنونم بابت پاسخگوییتون 

ولی الان اصلا بحث تصمیم گیری نیستش!!!

بحث اینه که از کجا بفهمم طرف بهم علاقه داره یا نه😑

ممنونم بابت پاسخگوییتون  ولی الان اصلا بحث تصمیم گیری نیستش!!! بحث اینه که از کجا بفهمم طرف ب ...

خب همینو میگم .الان فکر کن فهمیدی بهت علاقه داره خب که چی ...

خواهرم رفتی ویران شد این خانه.... 🖤🖤🖤https://abzarek.ir/service-p/msg/538892