2777
2789
عنوان

تعریف جهنم و بهشت 🙃💜اعتقاداتتون رو تغیر میدم عاشق خدا باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 57 پست
خداااا به شدتتتتت مهربونه اتشی وجود نداره بچه ها 

پس وعده جهنمی که خدا به کافران داده چی میشه؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید و لایک کنید ممنون از همگی

جاش بهشت باشه💚

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرش هممون دور خدا جمع میشیم یکی زود تر همنشینش میشه زود تر میبینتش یکی به خاطر نااگاهی و گم شدن دیر ...

اون داعشی که اون همه  ادم مظلوم می کشه اونم بر میگرده پیش خدا؟

شمر چی؟ هیتلر؟

🥰
شما نه خداشناس هستید و نه معادشناس. خداشناس نیستید چون نسبت ما به خدا را نسبت قطره به دریا دانست ...

درسته حق با شماست کسی ک خدارو شناخته نمیتونه خدا رو توصیف کنه 

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
خداااا به شدتتتتت مهربونه اتشی وجود نداره بچه ها 

چرا دیگ اون وجود داره. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بااجازه استاترعزیزم 🌺😍https://www.ninisite.com/discussion/topic/8564380/ختم-قرآن-کریم-به-عشق-حضرت-علی-علیهالسلام

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یعنی شمام میگید آتیشی وجود نداره؟

قطعا آتش جهنم حق است. خدا بهتر می‌داند یا اینها؟ در سخنش وعید آتش و گونه‌های دیگر عذاب را داده است.

رحمت خدا هم حق است، ولی در آخرت با کافران به عدل حکم می‌کند. رحمت خدا در آخرت خاص مومنان است.

حالا میشه سخن و حدیث قران رو ب اشتباه نگی  تو خوده قران اومده ک عذاب با اتشه

عزیزم باید با چشم باطن ببینیم و بخونیم همونطور ک خدارو با باطنمون حس میکنیم ایاتشم با باطن باید درک کرد

درسته حق با شماست کسی ک خدارو شناخته نمیتونه خدا رو توصیف کنه 

این هم خداناشناسی است. خدا خود را وصف کرده و پیامبرانش او را وصف کرده‌اند. ما هم خدا را بر اساس قرآن و احادیث صحیح توصیف می‌کنیم.

اگر دنبال تحقیق و مباحث معرفتی هستید، پیام خصوصی بگذارید تا بعداً گفتگویی سازنده داشته باشیم.

روح انسان جنس نداره

عزیز دلم خدا از روح خودش ب انسان هدیه داده توی قران هم اومده و گفته وقتی خلق میکرده انسان جانشین من در زمینه حالا بزار بهت بگم شمر یا هیتلر و یا غیره... مگه از جنس خدا نیست چطور میشه که ناخن از گوشت جدا باشه 

روح انسان جنش از چیه

کتاب در آغوش نور رو بخون 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
عزیزم باید با چشم باطن ببینیم و بخونیم همونطور ک خدارو با باطنمون حس میکنیم ایاتشم با باطن باید درک ...

این هم اشتباهی دیگر است. قرآن از جنس خبر است و خبر کلام است و ما ضرورتا کلام را بر اساس ظاهر می‌فهمیم نه باطن. ظاهر از نص برمی‌آید ولی باطن چیزی دلبخواهی است و قاعده‌ای ندارد. برای همین خداوند عادل‌تر و باحکمت‌تر از آن است که سخنی بگوید ولی مردم را به چیزی جز ظاهر آن مکلف و مسئول سازد.