2777
2789
عنوان

تعریف جهنم و بهشت 🙃💜اعتقاداتتون رو تغیر میدم عاشق خدا باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 57 پست
این هم خداناشناسی است. خدا خود را وصف کرده و پیامبرانش او را وصف کرده‌اند. ما هم خدا را بر اساس قرآن ...

اعتقادات شما قابل احترام هستند من خدارو بی نهایت و بی توصیف شناختم همه ی القابی که به خدا دادند در مقابل بزرگی خدا کم هست خدا کیفیته نه کمیت 

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
شما نه خداشناس هستید و نه معادشناس. خداشناس نیستید چون نسبت ما به خدا را نسبت قطره به دریا دانست ...

عزیزم قرآن تنها سند هست و صریح هست 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفت " رحمان" بودن خدا 

نمیتونه صفت " عادل" بودن خدا رو حذف کنه ...

یعنی مهربانی مانع از اجرای عدالت نیست ...

این هم اشتباهی دیگر است. قرآن از جنس خبر است و خبر کلام است و ما ضرورتا کلام را بر اساس ظاهر می‌فهمی ...

پس چرا کلی مفسر برای قران هست؟اگر خدا بعضی مثال هایی زده بخاطر این بوده که درک کنیم ما باید ب عمق مطلب برسیم مثلا در قران اومده ک کسایی ک خدا و پیامبر و قبول ندارن به زودی سنگ به سرشون میباره اصلا ینی چی سنگ کجا بود تو اسمون این سنگ ها همون بلایا و گرفتاری هاست

اعتقادات شما قابل احترام هستند من خدارو بی نهایت و بی توصیف شناختم همه ی القابی که به خدا دادند در م ...

علم خدا بی‌نهایت و مطلق است چنانچه عقل و قرآن دلالت دارد، ولی همین که بگوییم او علم دارد توصیف است. خدا خود را علیم نامیده و این توصیف است.

بله، نمی‌دانیم علم خدا چگونه است و بر علم الهی احاطه نداریم: ولا یحیطون بشئ من علمه الا بما شاء.

حالا ارتباط این به نبود عذاب جسمانی چیست؟

صفت " رحمان" بودن خدا  نمیتونه صفت " عادل" بودن خدا رو حذف کنه ... یعنی مهربانی مانع از اجرای ...

البته عزیزم عرض کردم هر کس به اندازه نااگاهیش در صف رسیدن به خدا منتظر میمونه خدا عادل هست و نمیاد کسی رو از ته صف بیاره جلوی صف

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
عزیزم باید با چشم باطن ببینیم و بخونیم همونطور ک خدارو با باطنمون حس میکنیم ایاتشم با باطن باید درک ...

یعنی چی چجوری 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
قطعا آتش جهنم حق است. خدا بهتر می‌داند یا اینها؟ در سخنش وعید آتش و گونه‌های دیگر عذاب را داده است. ...

دقیقا 👌

پس چرا کلی مفسر برای قران هست؟اگر خدا بعضی مثال هایی زده بخاطر این بوده که درک کنیم ما باید ب عمق مط ...

کار مفسر اصولاً باطن‌یابی و ابطال ظاهر نیست. مفسر متن قرآن را شرح می‌دهد و از آن حکم و حکمت استخراج می‌کند. اما اینکه آیات خدا را به این ادعا که قرآن باطن دارد تکذیب کنیم، این کار ملحدهای تاریخ چون ابن سبعین و غیره بوده نه کار مفسر.

آیه‌ای که فرموده‌اید را هم بیاورید تا داوری کنیم. 😃

یه خاطر بد روتصور کن که سالیان سال ازش گذشته و بد ترین خاطره زندگیته وقتی بهش فکر میکنی عذاب میکشه روحت باز هم این همون سختیه عذاب روحه

البته عزیزم عرض کردم هر کس به اندازه نااگاهیش در صف رسیدن به خدا منتظر میمونه خدا عادل هست و نمیاد ک ...

هر فرد به نسبت نااگاهیش و ' تاثیری که این ناآگاهی تو زندگی بقیه گذاشته' حساب رسی میشه !-

این دنیا ظلم های بزرگ و زیادی به خودش دیده که تنها تو صف وایسادن نمیتونه عدالت رو اجرا کنه 

چون ب گفته ی شما دیر یا زود افراد به وصال میرسن ممکن طولانی باشه ولی "نتیجه ای "وجود داره 

پس اجرای عدالت فقط مختص زمان بندی در صف ایستادن نمیتونه باشه ! 

کار مفسر اصولاً باطن‌یابی و ابطال ظاهر نیست. مفسر متن قرآن را شرح می‌دهد و از آن حکم و حکمت استخراج ...

عمرا تکذیب نکردم هر کس خدا رو جوری میشناسه من اگر حرفی میزنم بی دلیل و مدرک نیست حاصل پنج سال ارتباط ویژه با خدا وشعور الهی ودرس هایی ک بهم دادن هست استاد های من به درکی رسیدن به شعوری رسیدن که بایک نظر و سپردن حتی مریض سرطانی به خدا بیمار کاملا خوب میشه