2777
2789

خدا کیه =تعریف کلی

خدا همون افریننده ای هست که از مادر برامون مهربون تره همونی ک از رگ گردن نزدیک تره خدا همه جارو فرا گرفته ما در خدا و خدا درما مثل قطره ای در دریا

الان یک سوالی از مادرا دارم شما فرزند خودتون رو میندازین تو اتیش؟

_نه ولی قران گفته فلان کاره ها تاابد در اتیش میسوزن

_تا حالا عذاب روحی کشیدی؟

_بله

_ایا سوزش و اتشی حس کردی؟

_نه عذاب روح یه جور دیگست ادم پریشونه

_ اول اینکه توی قران اینجوری توصیف کردن وگرنه جسم کجا بود ک بسوزه عذاب عذاب روحی و حسرت هاست ک چرا فلان کارو از نااگاهی کردم یا نکردم

_دوم اینکه خدا کسی رو نمیندازه تو اتیش🙃شما وقتی ب بچت میگی عزیزم فلان کارو نکن اگر بکنی اذیت میشی راهتو گم میکنی بعد بچت حرفتو گوش نمیده اون کاره رو انجام میده و راهشو گم کرده و عذاب میبینه شما مقصری الان؟؟؟

جهنم دقیقا همینه🙃🙃🙃🙃🙃

همون جایی که انسان راهشو گم میکنه و قبل اینکه راهشو پیدا کنه فوت میکنه و دوباره در دنیایی دیگه متولد میشه حالا باید به سختی در نیای دیگه راهشو پیدا کنه و بزه به سمت خدا این هموووون جهنمه که انسان میگه وایییییی روحم در عذابه

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساچمالاما

سن ساچمالاما آبتال

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
خداااا به شدتتتتت مهربونه اتشی وجود نداره بچه ها 

اره جون عمت 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
دفع اول

خب 

قشنگ بود تا حدی تقریبا شبیه نظر من 

اخرش هممون دور خدا جمع میشیم یکی زود تر همنشینش میشه زود تر میبینتش یکی به خاطر نااگاهی و گم شدن دیرتر از عابد و زاهد تا زنا کار مااز خداییم و ب سوی خدا میرویم هیچ کس تاابد در جهنم نمیمونه ابد اصلا ینی چی ینی بی نهایت بی نهایت در کل هستی کیه؟خداااا

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

حالا میشه سخن و حدیث قران رو ب اشتباه نگی  تو خوده قران اومده ک عذاب با اتشه

شما نه خداشناس هستید و نه معادشناس.

خداشناس نیستید چون نسبت ما به خدا را نسبت قطره به دریا دانسته‌اید.

معاد شناسی هم نیستید چون همان حرف عرب پیش از اسلام را تکرار می‌کنید که می‌گفتند جسم انسان چطور زنده می‌شود تا عذاب شود. عذاب جسمانی مورد اجماع پیامبران بوده و کلی آیهٔ صریح برایش هست.

۲۳ زمر را علی الحساب به عنوان مثال داشته باشید.

پس معاد جسمانی و عذاب حقیقی با آتش و چیزهای دیگری که فکرش را هم نمی‌کنیم موافق شرع و عقل است.

خدا خیلیییی مهربونه خیلیییی

و اگه ما خطایی میکنیم اون دنیا خطا هامون به شکل های مختلف (مار و عقرب و آتش و...) در میاد و در واقع سازنده اینا خود ما هستیم.... 

یعنی من با دست خودم اینارو آماده میکنم که برم اونجا زندگی کنم 

وگرنه خدای ما خیلی مهربونه 

این ظلم بدست خود ما به خودمون میشه🥺💔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
شما نه خداشناس هستید و نه معادشناس. خداشناس نیستید چون نسبت ما به خدا را نسبت قطره به دریا دانست ...

یعنی شمام میگید آتیشی وجود نداره؟