2777
2789

از هر کشور که هستید یا آشنایید ی فرهنگ جالب یا رفتار عجیب بگید با مردم جهان بیشتر آشنا شیم .و ی سوال صدای عطسه اشون چطوره مثلا خیلی بلنده یا خیلی کوتاه ؟در حد مردم ایران وسواس هستن رو خونه و ..از اینجور چیزا که جالب باشه یا ضرب المثل یا ی جمله و اعتقاد جالب  یا اگه همسرتون از ی کشور دیگس ی تفاوت فرهنگی که توش اختلاف دارید اگه دوس داشتید بگید یا چه اخلاق ایرانیتون رو دوست دارن

مثلا من می دونم مردم ژاپن اصلا راجب سیاست باهم حرف نمی زنن .و نمی گن که می خوان به کی رای بدن این ی رازه . 

یا کره ای دو نوع ازدواج دارن ی جورش که سنتی هست خانوادها با هم آشنا می کنن مثل ایران ی نوع دیگشم که سنتی نیس .و دو جور عروسی می گیرن ی مدرن و ی دونه سنتی که لباسای سنتی می پوشن و داماد باید عروسو کول کنه 

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

ایشالا سال دیه میام میگمت👀 

در حد مسافرت رفتن فعلن

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی تایم کوتاه دبی بودم تومحله اروپایی تو کلیساها صدای اذانو پخش نمیکنن که اروپایی نشینا و مسیحیای اون محله با صدای اذان مسلمانا اذیت نشن

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
بزن گوگل بخون🙄

خودم که خیلی اطلاعات دارم مخصوصا شرق آسیا 😄😄 خوب دیدگاه بقیه ام مهمه 😁

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
من ی تایم کوتاه دبی بودم تومحله اروپایی تو کلیساها صدای اذانو پخش نمیکنن که اروپایی نشینا و مسیحیای ...

اع چه جالب 😊 در واقع رعایت قانون شهروندی .مثل ژاپن که حق ندارن تو خونه مهمونی بزرگ بگیرن مثل تولدای اینجا بزن و برقص 

یا کره ای یا تو عروسیشون نمی رقصن 😁😁 رقص عروسی ندارن

ایشالا سال دیه میام میگمت👀  در حد مسافرت رفتن فعلن

ایشالا 😁 الان چیزی مد نظرت نیس ؟

خارج زندگی نمیکنم اما اولین سفری که آلمان بودم زمستون بود و چیزی که بیشتر همه توجهمو جلب کرد با صدای خیلی بلند بینیشونو تو دستمال خالی میکردن، یعنی کل راه هامبورگ تا برلین من داشتم تو قطار عوق میزدم انقد که این صدا رو شنیدم

💚💖
خارج زندگی نمیکنم اما اولین سفری که آلمان بودم زمستون بود و چیزی که بیشتر همه توجهمو جلب کرد با ...

چه باحال .ببین فرهنگسن کلا راحته .ژاپنی با سر و صدا غذا خوردنو دوس دارن راحت عاروق می زنن .یا فک کنم دانمارک راحت گاز معدشون .... مثل اینجا نیس که ملت رو خمیازه ووفین فین  و صدای ملچ ملوچ گیر باشن .خدایش مال ما در این مورد بهتره

خودم که خیلی اطلاعات دارم مخصوصا شرق آسیا 😄😄 خوب دیدگاه بقیه ام مهمه 😁

عه از شرق آسیا تاپیک بزن بگو دونه دونه

منم تگ کن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊