2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 33 پست

من خوشحال میشم کسی ازم تقلید کنه...خوب سلیقه تو رو دوست داره...یا اگه دوست داری به روش بیاری بگو من از دوره مدرسه هم هر چی میخریدم دوستام میگفتن از سلیقت خوشمون میاد میرفتن میخریدن هنوز هم همینجوری هستم😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که اگه از لباس جاریم خوشم بیاد میگم از کجا گرفتی من هم برم بگیرم 😁😁😁😁آنقدر هم ازش بزرگترم ...

عزیز دلم   

این نشون میده شما با جاری رابطه ی خوبی داری 

رقابت وقتی زیباست که با رفاقت باشد ... 

ی حرکت انتهاری  بزن نتونه مثلشو انجام بده ی کار فوق خفن 

مثلا یکیو میشناختم این معضلو داشت تو شهرستان جاهایی که خیلی طرفو بشناسن طلا کرایه میدن برا عروس  داماد شب عروسی یا مجلسی ولی یه مبلغی میگیرن بابت کرایه  ی چیزم بابت ضمانت اینم به بهونه مراسم رفت ی سرویس چش درار کرایه کرد شبم فقط جلو طرف بود 

طرفش خودشو به ابو اتیش زد مثلشو بخره ولی این دیگه خیلی گرون بودو شوهره زیر بار نرفت که نرفت

بعدام که سراغشو گرف گفت گذاشتم بانک   

ی حرکت انتهاری  بزن نتونه مثلشو انجام بده ی کار فوق خفن  مثلا یکیو میشناختم این معضلو داش ...

خب من رفتم ایفون ب پونزده تومن خریدم اون رفت ۳۷تومن خرید حالا فک کن ماشین زیر پاشون پراید مدل۸۰

نمیدونم دقیقا علاوه بر جاری دختر عمو شوهرمم هس

به نظرم مشکلی نیس.مشکل وقتی بود که از شما انتظاری داشته باشند.از پول همسرشه بقیه شم چیز خاصی نیس بع نظرم.زندگی خودش انقدر درد داره که لازم نباشه واسه این چیزهای بچگانه حال خودتو بد کنی

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

به خودت افتخار کن حرص چرا میخوری

بابا ی قیاغه داغونی داشت من رفتم دماغ عمل کردم در عرض ۶ماه عمل کرد دیونممم کرده از لباس بگیررر تا همه چی فقطاز رو من الو بر میداره

بدم میاد اخه هرکاری میکنم میکنه 

شما معضلت جاریه من دختر جاری 

جاری بزرگم دخترش با من همسنه زمانی که من عقد بودم اونم عقد بود روز جهز چینی اومدن ی دور کامل زن و قیافش ی حالی بود گفتم چیه فقط گفت سرم درد داره از حرث داش سکته میکرد

هفته بعد یخچالش عوض شد از دو در بالا پایین رسوندش به ساید

و موقعی که رفتم خونشون تمام دکوریا کپی برداری شده بود