2777
2789
عنوان

سوتفاهم بیاید

90 بازدید | 12 پست

سلام دوستان  از اون جا ک باز ب کمکتون نیاز دارم لازم دونستم  این  چیزی ک ذهنمو درگیر کرده باهاتون ب اشتراک بزارم  

دیروز با دوستم  داشتم حرف میزدم من هم تماس گرفته بودم   معمولا  دوستم  بیشتر باهام مسائلشو درمیون میزاره منم از این ک شنونده هستم احساس بدی ندارم برعکس خوشحالم میشم   ولی دیروز من بهش زنگ زدم و تماس ما یک ساعت و نیم طول کشید   بعد شوهر من تو این یک ساعت و نیم   بیرون میرفت و میومد میدید من هنوز دارم حرف میزنم   بار سوم ک خونه اومد ب دوستم گفتم  شوهرم اومد فعلا خدافظ    من فکر کردم قطع کردم ولی تماس از طرف من قطع نشده بود  بعد تماس  برای این ک شوهرم غر نزنه  و تیکه نندازه    جلو جلو گفتم خوب شد این وات ساپ اختراع شد  چقدر حرف زدیم  پوکیدم احتمالا گفتم   هی از این و اون گفتیم   کی چکار کرد کی چکار نکرد  مسائل رو باز نکردم  فقط همین و گفتم یادم نیست دیگه چی گفتم     دوستم هم گوش میداد  بعد زنگ زد بهم   گفت شنیدم  ک  چی ب شوهرت میگفتی   منم براش توضیح دادم ک منظورم این نیست ک از این ک باهام حرف میزنی ناراحتم  برای این ک شوهرم غر نزنه گفتم   میدونستم ناراحته گفتم دیگه زنگ نمیزنه   ولی خوشبختانه دیدم زنگ زد در حد یه دیقه  حرف زدیم  بعد پرسیدم  ازم ناراحتی گفت اره خودت بودی ناراحت نمیشدی   منم گفتم اگر من بودم توضیح میدادی ن ناراحت نمیشدم بعد گفت فهمیدم شنونده خوبی نیستی  بعد احتمالا الکی گفت خواهرم داره زنگ میزنه خدافظ   

خیلی ناراحتم چکار کنم  لطفا چیزی بگید  بهش  بگم  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

تحمل صحبت کردن پشت تلفنو ندارم ، فوقش یک ربع نه یک ساعت و نیم، ببخشین ها دوستتون باید موقعیت شما رو هم در نظر بگیره کسی که متاهل هست و شوهرش خونه معلومه که دلخوری پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو من به تو‌حقیقت گفتم که شوهرم غر نزن حالا ناراحت شدی به من زنگ نزن 

من الان دوساله باهاش دوستم و تا الان نهایت تلاشمو کردم برامون اتفاقی نیوفته ک  مینمون بهم بخوره   ولی اللن بعد دوسال دیدم واقعا  رابطه ها کلا ب یه چس بنده   اخه یعنی چی ک وای میستی گوش میدی   من ب شوهرم چی میگم   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
تحمل صحبت کردن پشت تلفنو ندارم ، فوقش یک ربع نه یک ساعت و نیم، ببخشین ها دوستتون باید موقعیت شما رو ...

منم بیشتر شنونده ام   حرفی ندارم خیلی بزنم مگه بین حرفا چیزی یادم بیاد     

حرف بدی نزدی که

اره والا اصلا حرف بدی نزدم   ولی  من از یه طرف ناراحت شدمه ک چرا وایساده گوش داده  حالا اگه بحث تو نبودی و چیز دیگه بود باید  وایسی گوش بدی    اونم از یه طرف ناراحت شده ک اگه من توان گوش دادن ندارم چرا  نمیگم  حس کرده  اشتباه کرده باهام حرف میزده