2777
2789
عنوان

چرا میگین اینو...

145 بازدید | 19 پست

چرا میگین اینو که امشب شب استجابت دعاست

مگه هرشب خدا به دعاهامون گوش نمیده؟ خدا هرموقع و هرجایی بخاییم بهمون کمک میکنه🤦🏻‍♀️

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

بعد اخه جالب اینه هر شب هم میگن امشب شب استجابت دعاس 😂🚶‍♀️

تو هر موقع لازم داشتی دعا کن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا 

هروقت عشقت کشید بشین دعا کن با خدا حرف بزن اون همیشه میشنوه و چیزی که صلاح باشه خودش اتفاق میوفته چیزی ام که نباشه خودتو بکشی ام اتفاق نمیوفته

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
بعد اخه جالب اینه هر شب هم میگن امشب شب استجابت دعاس 😂🚶‍♀️ تو هر موقع لازم داشتی دعا کن 

وای دقیقا من درک نمیکنم 

شوهر خودمم همینه ها من اصلا برام قابل درک نیست هرکجا هروقت بخاییم خدا به دردامون گوش میده

برا نابودی امید این پیام‌ها پخش میشه.

شما فکر کن هی با این پیام دعا میکنی صبح میبینی معجزه نشد بعد چند سال فقط ریشخند میزنی.

مدت اجابت دعاهای ساختگی محدوده.

امشب

تا ۷ روز

تا ده روز 

.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اره بابا  هروقت عشقت کشید بشین دعا کن با خدا حرف بزن اون همیشه میشنوه و چیزی که صلاح باشه خودش ...

دقیقا 

معلم دینیمون یادمه یه حرفی زد تا الان تو ذهنم حک شده که مردم امروز فقط تو اون برهه ی زمانی مثلا میخاد محرم باشه یا رمضان یادمون میفته که وای باید خوب باشیم بقیه روزای سال کشکه انگار🤦🏻‍♀️

دقیقا  معلم دینیمون یادمه یه حرفی زد تا الان تو ذهنم حک شده که مردم امروز فقط تو اون برهه ی زم ...

بخدا تا دلت بخواد ادماینجوری دیدم

شبای عزاداری یهو متحول میشن

بعد از فرداش باز برمیگردن به اصل خودشون😂😂

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
بخدا تا دلت بخواد ادماینجوری دیدم شبای عزاداری یهو متحول میشن بعد از فرداش باز برمیگردن به اصل خود ...

منم خیلی زیاد 

یادمه یه مرده بود محلمون خیلی زن باز بود ولی محرم با همه بهم میزد بعد محرم دوباره با همه میپرید😄این بده

درسته ولی بعضی شبا فضیلت خاصی دارن بخاطر حالا یا اتفاقاتی که اون شب افتاده یا بخاطر اینکه ملائک بیشت ...

برا اجابت دعا نیست.فرصتی برای بندگی بیشتره.

کلا ما اومدیم رو زمین که بندگی کنیم ،خدا بگه ما گوش کنیم 

ولی برعکس شده ما میگیم و انتظار داریم خدا گوش کنه!

نه اینکه دعا نکنیم ، خودش گفته بخوایید.دوست داره ارتباط داشته باشیم .ولی طلبکار بودن واقعا زشته.اونم از کسی که سر سوزن دریغ نمیکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
منم خیلی زیاد  یادمه یه مرده بود محلمون  خیلی زن باز بود ولی محرم با همه بهم میزد بعد محر ...

اره منم با یه بندهدخدایی یه مدت بودم اینجوری بود 😂🤣ایناس که بده