2777
2789

خودم 🙃

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هــــــــــــعی🖤🖤🖤😔😔فقط برام دعا کنید 

سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂

کاش  این سه ماه زودتر بگذره و نهایت خوبی داشته باشه. دیگه از این بلاتکلیفی به جنون رسیدم🥺

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭

حرفی نیس 

خالیه خالیه 

مثل جیب پدری ک اخر برج همه پولاشو خرج کرده و شپش پشتک بالانس میزنه تو جیبش

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

هیچی نبود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh