2821
2789

خودم 🙃

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هــــــــــــعی🖤🖤🖤😔😔فقط برام دعا کنید 

سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂

کاش  این سه ماه زودتر بگذره و نهایت خوبی داشته باشه. دیگه از این بلاتکلیفی به جنون رسیدم🥺

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭

حرفی نیس 

خالیه خالیه 

مثل جیب پدری ک اخر برج همه پولاشو خرج کرده و شپش پشتک بالانس میزنه تو جیبش

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز