2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لطف خدا و دعای ایشون چندین بار حاجت رواشدم

و وقتی دلم بگیره سر یادبودشون میرم  و درددل میکنم باهاشون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینها همش الکیه منم خیلی متوسل شدم به این شهیدا ، خود خدا و ائمه جواب نمیدن بعد اینها بدن به نظرم هر ...

نگو عزیز من

من خودم چندبار به لطف خدا و با توسل به ایشون حاجت رواشدم

شاید دعایی که کردی هنوز وقتش نرسیده یا به صلاحت نیست عزیزم

ان شاءالله به زودی بهترینها برات رقم بخوره

نگو عزیز من من خودم چندبار به لطف خدا و با توسل به ایشون حاجت رواشدم شاید دعایی که کردی هنوز وقتش ...

من ازش معجزه ها دیدم .من هر روز ب یادشم .عکسشو تو خونمون گداشتم باهاش حرف میزنم. منم ادم زیاد مذهبی و ممومنی نیستم.لباس پوشیدنمم خیلی آزاده  در کل میگم این شهید بزرگوار عجیییب تو دلمه و ایشونم باهام دوسته ک اینقد بهم لطف میکنه

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
به لطف خدا و دعای ایشون چندین بار حاجت رواشدم و وقتی دلم بگیره سر یادبودشون میرم  و درددل میکن ...

اخییی چ خوب .منم خیلی دوس دارم برم .مخصوصا بدتی فردا دوس دارم برم . شماهم مثل من زنده فرضش میکنید و هر رکز ب یادشید .من ی حاجتی داشتم ک مدیونشم 

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
من ازش معجزه ها دیدم .من هر روز ب یادشم .عکسشو تو خونمون گداشتم باهاش حرف میزنم. منم ادم زیاد مذهبی ...

عزیزم چه قدر خوب😍😍التماس دعا گلم

اخییی چ خوب .منم خیلی دوس دارم برم .مخصوصا بدتی فردا دوس دارم برم . شماهم مثل من زنده فرضش میکنید و ...

اگر تهرانید حتما برید سر یادبودش حال و هوای عجیبی داره