ندا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 326 عنوان طوطی مریض 1430 بازدید | 30 پست بچه ها یه طوطی دارم مریضه دکترم بردیمش دارو هم بهش داده ولی خوب نمیشه دارم میمیرم. کسی تجربه ای تو این زمینه داره به خدا نمیدونم باید چی کار کنم اگه طوطی طوریش بشه من میمیرم. 1401/02/08 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98944 الهی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3255 عزیزم همون کاری که دامپزشک گفته انجام دادیکدوم شهری صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
ندا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 326 عزیزم همون کاری که دامپزشک گفته انجام دادی کدوم شهری اصفهان
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3255 یه جای دیگه ببرش اگه مشهدی ببر پیش دکتر کوچک زاده کلینیک آبان من همه بچههام و میبرم اونجا صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
ندا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 326 یه جای دیگه ببرش اگه مشهدی ببر پیش دکتر کوچک زاده کلینیک آبان من همه بچههام و میبرم اونجا تو تجربه ای تو این زمینه داری تو رو خدا به من کمک کن الان دارم اینا را با گریه مینویسم نمیدونم چی کار کنم.
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3255 اصفهان الهی بگردم ببین پیج کلینیک آبان و برات میفرستمبه واتس آپ دکتر کوچک زاده یا دکتر کاظم نژاد پیام بده کمکت میکنناگه مولتی ویتامین داری تو آب بچه بریز غذا هم نخوره اب میخوره دختر منم اینجوری شده بود صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3255 دکتر کاظم نژاد ۰۹۱۰۵۷۸۲۷۴۲دکتر کوچک زاده 09153005126فقط تماس و معمولا ناشناس ج نمیدن واتس آپ پیام بده یه شرح حال بده اینجا که رفتی نمونهگیری هم کردن احتمال داره که بیماری باکتریائی یا... هم باشهاز تنهایی هم احتمال داره باشه صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3255 تو تجربه ای تو این زمینه داری تو رو خدا به من کمک کن الان دارم اینا را با گریه مینویسم نمیدونم چی کا ... الهی بگردمت حق داری پرنده خیلی وابستگی داره صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
خانم_گل۰۲۱ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3678 یه جای دیگه ببرش اگه مشهدی ببر پیش دکتر کوچک زاده کلینیک آبان من همه بچههام و میبرم اونجا کوچک زاده هم بدردنمیخوره من خوشم نیومد تشخیصش اشتباه بود برو پیش طوسی زاده خداخیرش بده ایشونو لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام
خانم_گل۰۲۱ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3678 دکتر کاظم نژاد ۰۹۱۰۵۷۸۲۷۴۲ دکتر کوچک زاده 09153005126 فقط تماس و معمولا ناشناس ج نمیدن واتس آپ پیا ... اول طوسی زاده خوبه بعد کوچک زاده و بهروزی نسب لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام
خانم_گل۰۲۱ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3678 تو تجربه ای تو این زمینه داری تو رو خدا به من کمک کن الان دارم اینا را با گریه مینویسم نمیدونم چی کا ... علایم پرندت چیه لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام
ندا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 326 علایم پرندت چیه بی حالی بی اشتهایی غذا نمیخوره اسهال داره
sleet عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3255 اول طوسی زاده خوبه بعد کوچک زاده و بهروزی نسب طوسی زاده دوستم گربش و برد عقیم کرد کلینیکشون راضی نبود منم شر همون تا حالا نشده برم پیشش طوطی داشتی تو دوستم مشکلش چی بود مگه صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....