2777
2789

بله بعدش باید کل زندگیتو بفروشی بدی جاش

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدپول بزارین بانک یه سال یا نشد دوسال بمونه دوبرابرش وام میدن که سقفش فک کنم ۱۲۰ تومنه وخونه ای که میخرین باید سندش شش دانگ باشه ویه سری شرایط دیگه که میتونی تونت بخونی

بایدپول بزارین بانک یه سال یا نشد دوسال بمونه دوبرابرش وام میدن که سقفش فک کنم ۱۲۰ تومنه وخونه ای که ...

من خونه بابام زندگی میکنم...جدیدا گفته بلندشین خونشو لازم داره....مام صفررررر مطلق...هیچ پولی نداریم...میخواستم بیینم میتونم این وامو بگیرم اقلن باهاش جایی رو رهن کنم؟

من خونه بابام زندگی میکنم...جدیدا گفته بلندشین خونشو لازم داره....مام صفررررر مطلق...هیچ پولی نداریم ...

فک نکنم ماخودمون پول گذاشتیم دوسالم موند ولی همه چی گرون شد باشرایط اونام نتونستیم خونه بخریم کلا پولمون حیف شد😑😑😑

من خونه بابام زندگی میکنم...جدیدا گفته بلندشین خونشو لازم داره....مام صفررررر مطلق...هیچ پولی نداریم ...

نه برا رهن که اصلانمیشه،چرا چند سال پول کرایه نمیدادی جمع نکردی ۱خونه بخری؟

عههه چرا حذفش کردن؟؟کاش اصلا نمیذاشتن این طرحو مادوسال پولمون خوابید همه چی هم گردن شدپولمونم بی ارز ...

از۹آذر۹۹دیگه نیست الان طرح جوانان هست ۵سال ماه به ماه پول میدی بعدش بهت وام میدن

از۹آذر۹۹دیگه نیست الان طرح جوانان هست ۵سال ماه به ماه پول میدی بعدش بهت وام میدن

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدید

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...