سلام،من قورمه سبزی میپزم با سبزی آماده ولی اصلا خوب جا نمی افته ،هرچی میزارن رو اجاق ته میگیره ولی بازم سبزیش آب داره و اینکه رنگش مثل قورمه سبزی های بقیه سبز تیره نمیشه به نظرتون چه کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫 (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
اول بزار اب سبزی خوب کشیده بشه، بعد روغن جامد رو توی تابه داغ کن و سبزی ها رو بریز توش و خوب سرخ کن. اینجوری سبز تیره میشه. یا موقع سرخ کردن سبزی دنبه رنده کن، بنداز سرخ شه و روغن بده.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منم یه مدت مستقیم تو روغن سرخ میکردم میدیدم قورمه سبزیم اصلا سیاه نمیشه درکل خوب نمیشد ولی الان قبل اینکه تو روغن سرخش کنم همینجوری سرخش میکنم ک قشنگ اب سبزی خشک خشک میشه بعد روغن میزنم
نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉