2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

331 بازدید | 18 پست

سلام،من قورمه سبزی میپزم با سبزی آماده ولی اصلا خوب جا نمی افته ،هرچی میزارن رو اجاق ته میگیره ولی بازم سبزیش آب داره و اینکه رنگش مثل قورمه سبزی های بقیه سبز تیره نمیشه به نظرتون چه کنم؟

سبزیت درشته شاید

خوب سرخش کن

رب هم بزن یکم غلیظ و خوش طعم میشه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزیارو اول با روغن خوب تفت بده سرخشون کن ببین چجوری روغن میفته

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

باید قشنگ با روغن و شنبلیله سبزی رو سرخ کنی اول 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

وقتی سبزی یخ زده با رنده ریز رنده کن بعد تو روغن سرخ کن تا رنگش تیره بشه ولی نسوزه،م.قع تفت گوشت یه قاشق آرد اضافه کن لعاب میده به خورشت

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

قبل اینكه روغن بزنی سبزیتو میپزی ک ابش بره ؟..

بعد تو روغن سرخش کن و...

نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉

اول بزار اب سبزی خوب کشیده بشه، بعد روغن جامد رو توی تابه داغ کن و سبزی ها رو بریز توش و خوب سرخ کن. اینجوری سبز تیره میشه. یا موقع سرخ کردن سبزی دنبه رنده کن، بنداز سرخ شه و روغن بده. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
واسه اینکه تیره بشه باید حساااابی سرخ بشه سبزیش.من تا حالا با سبزی آماده درست نکردم.حتما سبزیش خوب ن ...

چند دقیقه باید سرخ کنم؟همه آب سبزی باید خشک بشه؟میشه بدونم از چه سبزی هایی برای قورمه سبزی استفاده میکنید؟

نه مستقیم باروغن سرخ میکنم

منم یه مدت مستقیم تو روغن سرخ میکردم میدیدم قورمه سبزیم اصلا سیاه نمیشه درکل خوب نمیشد ولی الان قبل اینکه تو روغن سرخش کنم همینجوری سرخش میکنم ک قشنگ اب سبزی خشک خشک میشه بعد روغن میزنم 

نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉