2777
2789
عنوان

شیرخوردن و خوابیدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4612 بازدید | 38 پست
عزیزم روزای اول میگن ک قند خون بچه نیوفته هر دوساعت شیر حتما بخوره بزار هر قت گشنش شد بهش شیر بده خ ...

درسته من چون این ۲ هفته زودتر به دنیا اومد یکم میترسیدم چون خیلی کوچولوئه 

تو دانشگاه گفتن دو ساعت یه بار باید شیر بخوره نوزاد ولی بطور کلی منظور این بود که منتظر نشید تا بچه ...

ولی این تا خودش نخواد شیر نمیخوره هر کاری بکنم تو خواب سینه نمیگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  تو خواب شیر میدادم بهشون بیدار نمیکردم.شیشه رو میذاشتم دهنشون میخوردن... شماهم اگه سینتو م ...

اصلا درازکش نمیدم ولی شیشه نمیخوام بدم از خواب بیدارش میکنم اگه نخواد شیر بخوره اینقدر گریه میکنه که دوباره بخوابه

درسته من چون این ۲ هفته زودتر به دنیا اومد یکم میترسیدم چون خیلی کوچولوئه 

خب گلم وقتی خابه سینتو بزار دهنش فقط قبلش یکم شیرتپ بریز رولبش تا مزش بره دهنش تا دهنشو باز کنه

از طرف من ببوسش

من تا چهارماهگی سردوساعت میدادم😑😑😑چقدم گیربودم روساعتش😣

من سر پسر اولم به دکتر گفتم اینقدر دعوام کرد که چرا بیدارش کردی ولی هر دکتری یه نظری داره آدم نمیدونه به چه سازی برقصه 

سلام قدم نورسیده مبارک.بیدارش نکن تو خواب بزار دهنش دختر من ۲۳ روزش بود قندش افتاد خوابید گفتم بزار ...

چرا آخه؟ ۴ساعت که زمان زیادی نیست ... پس چرا میگن قند بچه فقط روز اول می افته 

دختر من پیش میومد چهارساعت میخابید سینه رو مبکردم دهنش نمگرفت مطمئن میشدم قندش نیفتاده گرسنه نیست می ...

اینم من بیدارش میکنم به چند روش ممکن آخرشم بعد کلی گریه که سینه نمیگیره و به زور چند تا مک میزنه ولش میکنم می‌خوابه... از طرفی خودش گشنه باشه شیر میخوره ولی بازم چون زود به دنیا اومده میترسم 

خوشبحالت من که خواب ندارم بچه اولت چندوقتشه

منم شبا خواب ندارم بجاش دیشب اینقدر شیر خورد سینم درد گرفت روزا بهتر می‌خوابه شبا زود به زود بیدار میشه ...اولی ۵سال و نیم 

اره اخه روزای اول نمیدونستم دیگه زردی گرفت چون گشنه مونده بودخودمم شیرنداشتم خیلی روزای بدی رو گذرون ...

روزای اول فرق میکنه برای زردیش باید زود به زود داد ولی بعد که زردیش از بین میره اینقدر سختگیری نمیخواد منم روز سوم شیرم اومد شیر خشک بهش میدادم ولی الان دیگه نمیدم

خب گلم وقتی خابه سینتو بزار دهنش فقط قبلش یکم شیرتپ بریز رولبش تا مزش بره دهنش تا دهنشو باز کنه از ...

میگم کلی روش امتحان میکنم حتی قطره ویتامین چون دوست داره یکم میدم بخوره ولی بازم نخواد شیر نمیخوره ...مرسی عزیزمم