2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من رمان زیاد خوندم الان یه لیستی میذارم برات  همشون رمانای واقعا خوبی ان نسبت به بقیه 

ولی با توجه به مشخصاتی که گفتی  ( بی دین و دلبر ) از آزاده منزه رو بخون   اهورا و ستایش یجور عجیب غریبی همو دوست دارن 

اهورا از اشور قشنگ تر ستایشو میخواد 

اون لیسته رو الان یکم پایین تر میذارم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
رمان حرارت تنت خیلی خوبه🥺 رمان عشق ارباب هم خوبه

میشه یه توضیح بدی؟فکر کنم خوندمشون ولی

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
[QUOTE=235310150]اینا هم اون رمان هایی آن که من خوندم [/QU ۸۰درصدشو خوندم هیچ کدوم سه سوت نشد🖒❤ ی ...

زیاد یادم نمیاد سه سوت و اینا هر کدوم و از یک سال پیش تا الان خوندم،کلیییی هم خوندم که هنوز اسموشون ننوشتم

بزارم گوگل کنم بهت میگم 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
آبی به رنگ احساس من 

یه توضیح میدی ازش؟

آره اوووم من خیلی خوندم اما اصلا اسم ها رو یادم نمیمونه اصلا خودم الان دنبال رمانی هستم که دختر با ...

عههه،اگه پیدا کردیش به منم معرفی کن🤭🤣

فرشته یا شیطان و دیشب تموم کردم دوسش داشتم

فرشته یا شیطان راجب پسریِ که تو نوجوونی عاشق دخترخالش شده ولی چون ظاهر بد داشته و بی پول بودن همش مسخره ش میکردن.این کینه انقدر تو وجود این پسر رشد میکنه تا تو جوونی انتقام میگیره.پایانش خوشه 

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

همه اینا رو خوندم به جز دژکوب،میشه یه خلاصه راجبش بگی؟

ببین دختره میفهمه که فرزندخوندس و مادر پدر واقعیش نیستن باباش میخواد بفرستتش پیش مامان واقعیش

حالا سر اینکه چرا مادر پدرش بهش دروغ گفتن فرار میکنه

میره همینجوری تو خیابون بعد یه باندی میگیرنش (اشتباهی جای یه دختر دیگه) که تو کار قاچاق انسان و فروش دختراس

یه پسری هم ب اسم بهراد سردسته اشونه

حالا بخاطر اینکه دختره رو اشتبا اوردن و بخاطر اینکه دختره کارشونو خراب نکنه دختره رو میبرن خونه بهراد

و...

ببین دختره میفهمه که فرزندخوندس و مادر پدر واقعیش نیستن باباش میخواد بفرستتش پیش مامان واقعیش حالا ...

وای حتما میخونمش

یه توضیح میدی ازش؟

بهار به همراه مادرش زندگی می کند و وضعیت زندگی زیاد خوبی ندارند.

بهار به محض اینکه دیپلم خود را می گیرد مجبور می شود برای کار کردن به یک شرکت برود و منشی آنجا بشود.

اما به خاطر زیبایی که بهار داشت، پسر رییس شرکت “کیارش صداقت” به خواستگاریش می آید.

بهار با این که علاقه ای به آن پسر نداشت اما به خاطر وضعیت زندگی‌شان درخواستش را قبول می کند.

و در سفری که به شمال داشت با مرد جوانی به نام سرگرد آریا رادمنش رو به رو می شود و…

اسم رمان عشق احساس من هس 

جلد دومش هم آبی به رنگ احساس من 

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

اشور؟؟؟خیلی خوبه کههه من عاشقش شدم

اشور و تا وسطاش خوندم نمیتونم خیلی باهاش حس بگیرم اما شیطان یا فرشته شبیه شه بخون من عاشقشم

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند